ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА ТА УМОВИ РЕКЛАМНОЇ АКЦІЇ

«СЕЗОН ВЕЛИКИХ ПОДАРУНКІВ 2022»

(Далі – «Правила» та «Акція»)

  1. Організатор Акції, територія та термін проведення Акції

1.1. Організатором і безпосереднім Виконавцем Акції “СЕЗОН ВЕЛИКИХ ПОДАРУНКІВ 2022” (далі “Акція”) є ТОВ “Таврія-В”, ЄДРПОУ 19202597, Україна, 65091, м. Одеса, вул. М’ясоїдівська, 14; ПП “Таврія плюс”, ЄДРПОУ 31929492, Україна, 65091, м. Одеса, вул. М’ясоїдівська, 14; ПП «Таврія І»,  ЄДРПОУ 32334104    Одеська область, м. Чорноморськ, пр.  Миру, буд. 35.

1.2. Телефон лінії допомоги: 0 800 50 00 40. Дзвінки по Україні зі стаціонарних телефонів оплачуються згідно тарифів ВАТ «Укртелеком». Дзвінки з мобільних телефонів оплачуються згідно тарифів відповідного оператора.

1.3. Територія проведення Акції – магазини торговельної мережі «ТАВРІЯ В» (всі регіони), інтернет-магазині tavriav.ua. Інформація про адреси магазинів мережі «Таврія В» на сайті tavriav.org

1.4. Акція проводиться з 00:01 за київським часом 6 вересня 2022 року по 23:59 за київським часом 30 жовтня 2022 року (далі – “Термін проведення Акції” або “Тривалість Акції”).

  1. Учасники та переможці Акції

2.1. В даних Правилах терміни вживаються в таких значеннях:

Учасник Акції – фізична особа, яка відповідає вимогам п.4.1 цих Правил, виконала всі вимоги Правил Акції.

Переможець Акції – Учасник Акції, який за результатами процедури визначення Учасників Акції був визначений як Учасник Акції, що має право на отримання Заохочення Акції.

Сайт Акції – tavriav.promo

  1. Заохочувальний фонд Акції

3.1. Під Заохочуванням Акції мається на увазі винагорода у балах* «КлеверБонус» , яка зараховується на персональний рахунок Переможця Акції за допомогою картки «КлеверБонус»**.

* Бал — умовна розрахункова одиниця, яка зараховується на карту Учасника програми лояльності «КлеверБонус» відповідно до затвердженого коефіцієнту і правил нарахування балів у рамках програми лояльності та умов, передбачених цими Правилами. Щодо відповідності балів і гривень, то тут діє наступне правило: 1 бал = 0, 01 грн. Нараховані бали не можуть бути переведені в грошовий еквівалент і виплачені Учасникові готівковими коштами. Нараховані бали надають право на придбання товарів у мережі супермаркетів «ТАВРІЯ В» «КОСМОС», «БЛИСК & ВІДРО», «Т СПРІНТ» кафе, кафе «РОМЕО ТА БАГЕТА», мережі BAGETA BAR, інтернет-супермаркеті www.tavriav.ua зі знижкою, що еквівалентна кількості зарахованих балів, відповідно до вищезазначеного коефіцієнту, за правилами Програми лояльності «КлеверБонус»

**«КлеверБонус» — це програма лояльності, яка діє у магазинах «ТАВРІЯ В», «КОСМОС», «БЛИСК ТА ВІДРО», «Т СПРІНТ» кафе, кафе «РОМЕО ТА БАГЕТА», мережі BAGETA BAR, інтернет-супермаркеті www.tavriav.ua  і дозволяє постійним покупцям накопичувати і використовувати бали у якості знижки на покупки у цих торговельних об’єктах. Подробиці про програму лояльності «КлеверБонус» на сайті tavriav.org.

3.2. Заохочення Акції:        

8 Заохочень у балах «КлеверБонус», кількість яких у кожному заохоченні, еквівалентна сумі 10 000 (десять тисяч) гривень;

16 Заохочень у балах «КлеверБонус», кількість яких у кожному заохоченні, еквівалентна сумі 5 000 (п’ять тисяч) гривень;

24 Заохочення у балах «КлеверБонус», кількість яких у кожному заохоченні, еквівалентна сумі 2 000 (дві тисячі) гривень;

32 Заохочення у балах «КлеверБонус», кількість яких у кожному заохоченні, еквівалентна сумі 1 000 (одна тисяча) гривень;

40 Заохочень у балах «КлеверБонус», кількість яких у кожному заохоченні, еквівалентна сумі 500 (п’ятсот) гривень;

80 Заохочень у балах «КлеверБонус», кількість яких у кожному заохоченні, еквівалентна сумі 300 (триста) гривень;

80 Заохочень у балах «КлеверБонус», кількість яких у кожному заохоченні, еквівалентна сумі 200 (двісті) гривень.

Всього 280 Заохочень.

3.3. Організатор залишає за собою право змінювати найменування, кількість і т.д. Заохочень.

3.4. Кількість Заохочень обмежена кількістю, визначеною у п. 3.2. Правил. Вартість та інші параметри і характеристики Заохочень, визначаються на розсуд Організатора і можуть не співпадати з очікуваннями учасників.

3.5. Заохочення не підлягають обміну, поверненню і не можуть бути замінені грошовим еквівалентом.

3.6. Учасник Акції, який отримав право на Заохочення, не може передавати своє право на отримання Заохочення третім особам, передавати таке право у спадщину чи за договором дарування третім особам.

3.7. Заохочення можуть бути отримані Учасниками Акції, які отримали право на отримання Заохочень тільки на умовах, визначених цими Правилами.

3.8. Оподаткування вартості Заохочення здійснюється Організатором відповідно до чинного законодавства України за встановленою для такого виду доходу ставкою.

  1. Участь в Акції

4.1. Учасником Акції може бути будь-який дієздатний громадянин України, якому на момент проведення Акції виповнилося 18 років, що проживає на території України (окрім тимчасово окупованих територій), який виконав всі дії, необхідні для участі в Акції, зазначені в цих Правилах (далі – «Учасник» або «Учасники»).

Учасниками не визнаються і не мають права брати участь в Акції:

– працівники та представники Організатора, будь-яких інших компаній, які беруть участь в підготовці та проведенні Акції;

– родичі представників Організатора першого та другого ступеня споріднення (чоловік, дружина, діти, рідні брат, сестра, батько, мати, дід, бабуся).

4.2. Ця Акція дійсна тільки для роздрібних покупців.

4.3. Для того, щоб взяти участь в Акції будь-якій особі, яка відповідає вимогам п. 4.1 цих Правил, необхідно:

а) придбати (одним окремим чеком) у Термін проведення акції – з 6 вересня 2022 р. по 30 жовтня 2022 р. у магазинах «Таврія В» або інтернет-магазині tavriav.ua будь-які товари на суму не менше 400 грн. та включити у покупку товар Партнера Акції*** (у кількості від однієї одиниці).

б) При здійсненні покупки обов’язково просканувати зареєстровану картку Програми лояльності «КлеверБонус»** та зберегти касовий чек.

в) Особа, що є власником зареєстрованої картки Програми лояльності «КлеверБонус»**,  зробила покупку товарів у супермаркеті «Таврія В» або інтернет-магазині tavriav.ua на суму від 400 грн., включила у покупку товар Партнера Акції*** (у кількості від однієї одиниці) автоматично вважається Учасником Акції, якщо при здійсненні покупки на касі супермаркетів «Таврія В» або інтернет-магазину tavriav.ua вона використала картку програми лояльності «КлеверБонус»**.

г) Ідентифікація Учасників з метою проведення Акції здійснюється згідно з даними, що були вказані при реєстрації карти «КлеверБонус». У разі виникнення суперечок Переможцем визнається власник номеру телефону, який зможе підтвердити, що номер телефону належить йому.

4.4. Якщо особа, яка відповідає вимогам п. 4.1, придбала (одним окремим чеком) у Термін проведення акції – з 6 вересня 2022 р. по 30 жовтня 2022 р. у магазинах «Таврія В» або інтернет-магазині tavriav.ua будь-які товари на суму не менше 400 грн. та включила у покупку товар Партнера Акції*** (у кількості від однієї одиниці), але не має картки «КлеверБонус»** повинна отримати касовий чек та акційний купон, що видається разом з чеком в момент здійснення покупки. Саме на акційному  купоні буде вказаний індивідуальний код. При тому особа повинна  зберегти касовий чек та акційний купон.

а) Індивідуальний код треба зареєструвати у Термін прийому заявок на участь в Акції в якості Учасника Акції на Сайті tavriav.promo (далі – “Сайт Акції”). Реєстрація здійснюється шляхом вказівки на Сайті Акції своїх даних. Потрібно зареєструвати на Сайті Акції не менше 1 (одного) коду із чеку. Учасник має право зареєструвати необмежену кількість кодів.

б) Але після реєстрації одним Учасником 30 індивідуальних кодів Організатор Акції має право запросити у Учасника оригінали носія індивідуальних кодів, а також паспортні дані учасника (в тому числі копію паспорта), та відсторонити Учасника від подальшої участі в Акція до моменту надання їм запитуваних носіїв індивідуальних кодів, а також даних.

в) Реєстрація здійснюється шляхом вказівки на Сайті Акції своїх даних: ПІБ; адреси електронної пошти (e-mail); індивідуального коду із чеку;  номеру телефону;  підтвердження справжності ознайомлення і згоди з цими правилами;  згода на збір, обробку, розповсюдження та/або передачу власних персональних даних на умовах, передбачених Законом України “Про захист персональних даних”.

г) Ідентифікація Учасників з метою проведення Акції здійснюється за номером телефону, який вказаний при реєстрації на Сайті Акції. У разі виникнення суперечок Переможцем визнається власник номеру телефону, який зможе підтвердити, що номер телефону належить йому.

д) Індивідуальні коди не повторюються, один індивідуальний код не може бути використаний для участі в Акції більше одного разу. Учасник зобов’язаний зберегти чеки на здійснення покупки та носії таких індивідуальних кодів (акційні купони із зображенням індивідуального коду, що беруть участь в Акції). У разі визнання Учасника Акції Переможцем, Організатор має право вимагати від нього надати оригінальні носії індивідуальних кодів для підтвердження факту покупки.

є) Визнаються некоректними, не враховуються і не реєструються такі індивідуальні коди:

  • Вигадані;
  • отримані Організатором раніше/пізніше дати початку/закінчення Терміну проведення Акції.

ж) Не розглядаються при реєстрації індивідуальних кодів випадки, якщо:

  • При введенні даних повідомлення містить більше одного індивідуального коду;
  • При введенні даних повідомлення не містить індивідуального коду;
  • При введенні даних повідомлення містить індивідуальний код, вже зареєстрований раніше;
  • При введенні даних повідомлення містить індивідуальний код, який не може бути ідентифікований Організатором як індивідуальний код (список всіх індивідуальних кодів зберігається у Організатора);
  • При введенні даних повідомлення отримано Організатором до початку періоду прийому заявок на участь в Акції
  • При введенні даних повідомлення отримано Організатором після закінчення періоду прийому заявок на участь в Акції

4.5. Обмеження при реєстрації індивідуальних кодів:

а) У тому випадку, якщо Учасник протягом всього Терміну проведення Акції був відсторонений від реєстрації індивідуальних кодів в порядку, зазначеному в п. 4.4 (б, є, ж) Правил, три рази поспіль, він відсторонюється від подальшої участі в Акції.

б) При реєстрації індивідуальних кодів заборонено використовувати програмне забезпечення, механічні, електронні прилади та / або пристрої, які дозволяють автоматично генерувати індивідуальні коди або реєструвати їх на Сайті Акції, також заборонено використання інших несанкціонованих методів участі в Акції іншим способом, окрім як особисту участь за допомогою виконання дій, зазначених у п. 4.4  Правил. У разі виявлення Організатором Акції використання Учасником заборонених засобів і/або здійснення Учасником дій які не відповідають умовам, передбаченим у цих Правилах, Організатор, в будь-який час, з моменту виявлення зазначених порушень, має право анулювати всі раніше зареєстровані такою особою індивідуальні коди, (без розбирання історії походження кожного індивідуального коду), а також виключити таку особу зі складу Учасників або Переможців, з можливістю його відсторонення від подальшої участі в Акції.

в) Організатор при визначенні Переможців Акції не враховує Заявки Учасників, до яких Організатором прийнято рішення про їх усунення від участі в Акції.

г) Організатор Акції в односторонньому порядку і без пояснення причин має право в будь-який момент виключити з числа Учасників або Переможців Акції осіб:

  • які не надали у строк, зазначений Організатором, носії індивідуальних кодів;
  • які не надали документи, інформацію, відомості, встановлені цими Правилами;
  • які надали про себе перекручену інформацію або щодо яких є підозра про вчинення шахрайських дій, метою яких є необґрунтоване отримання Заохочення;
  • які порушили інші положення цих Правил, включаючи, але не обмежуючись, умовами, передбаченими в цьому розділі Правил;
  • не відповідають вимогам, передбаченим п. 4.1 цих Правил.

д) Ідентифікація Учасників з метою проведення Акції здійснюється за номером телефону, який вказаний при реєстрації на Сайті Акції. У разі виникнення суперечок Переможцем визнається власник номеру телефону, який зможе підтвердити, що номер телефону належить йому.

4.6. Виконання особою, відповідних вимог, зазначених в розділі 4 цих Правил, дій, зазначених у пунктах 4.1.; 4.2.; 4.3; 4.4 цих Правил, визнається Заявкою на участь в Акції (далі – Заявка). За підсумками здійснення таких дій, договір між ним і Організатором на участь в Акції вважається укладеним, а така особа визнається Учасником Акції і стає претендентом на отримання Заохочень, зазначених в розділі 3 цих Правил. Відомості про Заявки вносяться в автоматичний реєстр заявок (далі – Реєстр), в якому Заявкам присвоюється порядковий номер. Порядкові номери Заявок є цілими числами, присвоюються в порядку зростання, починаючи з цифри 1 (один), без пропусків, в залежності від часу надходження заявки Організатору.

Факт направлення Учасником Заявки свідчить про те, що він ознайомлений і згоден з цими Правилами, а також надав свою згоду на обробку своїх персональних даних Організатором та / або залученими ним уповноваженими третіми особами.

  1. Права та зобов’язання Організатора та Учасників Акції

5.1. Учасник має право:

  • отримувати інформацію про терміни і умови проведення Акції;
  • отримати відомості про Організатора Акції;
  • вимагати видачі Заохочення Акції в разі визнання Переможцем Акції відповідно до цих Правил.

5.2. Учасник зобов’язується:

  • дотримуватися цих Правил, в т.ч. виконувати всі дії, пов’язані з участю в Акції, у встановлені цими Правилами строки;
  • нести самостійно всі витрати, пов’язані з участю в Акції, включаючи, але не обмежуючись, витрати за інтернет, телефон та інші;
  • нести інші зобов’язання, передбачені цими Правилами та чинним законодавством України.
  • в разі незгоди з правилами Акції не брати участь в ній.

5.3. Організатор має право:

  • протягом періоду проведення Акції вносити зміни до чинних Правил. При цьому інформація про будь-які зміни цих Правил розміщується на сайті tavriav.promo;
  • не вступати в письмові переговори або будь-які інші контакти з Учасниками Акції за винятком випадків, передбачених цими Правилами;
  • запитувати у Учасників Акції необхідну інформацію і документи у випадках, передбачених цими Правилами, а також інші документи для надання в державні органи;
  • відмовити Учаснику Акції у видачі Заохочення в разі встановлення факту недотримання Учасником цих Правил.

5.4. Організатор зобов’язується:

  • дотримуватися цих Правил, в т. ч. виконувати всі дії, пов’язані з проведенням Акції, в встановлені цими Правилами строки;
  • забезпечити проведення Акції відповідно до цих Правил;
  • забезпечити конфіденційність персональних даних, отриманих Організатором від Учасників для цілей проведення Акції та безпеку під час їх обробки в рамках виконання своїх зобов’язань, передбачених цими Правилами;
  • видати Переможцям Акції Заохочення, передбачені цими Правилами;
  • забезпечити інформування Учасників Акції про Правила її проведення, а також про результати її проведення в порядку, передбаченому цими Правилами.
  1. Порядок визначення переможців

8.1. Визначення Переможців Акції проводиться шляхом випадкового розподілу за допомогою генератора випадкових чисел серед всіх Учасників Акції, які придбали одним окремим чеком у Термін проведення акції у магазинах «Таврія В» або інтернет-магазині tavriav.ua будь-які товари на суму не менше 400 грн. та включили у покупку товар Партнера Акції*** у кількості від однієї одиниці та при здійсненні покупки  просканували зареєстровану картку Програми лояльності «КлеверБонус»**, тим самим автоматично ставши учасниками Акції, а також тих, хто придбав одним окремим чеком у Термін проведення акції у магазинах «Таврія В» або інтернет-магазині tavriav.ua будь-які товари на суму не менше 400 грн. та включив у покупку товар Партнера Акції*** (у кількості від однієї одиниці), але не мав картки «КлеверБонус»**, тому отримав акційний купон разом із чеком,  зареєстрував у Термін прийому заявок індивідуальний код, що був вказаний на купоні на Сайті tavriav.promo.

8.2. Переможці Акції визначаються за допомогою незалежного Інтернет-сервісу, робота якого заснована на принципі випадкової вибірки, не містить приховані алгоритми (в тому числі вихідні тексти комп’ютерних програм), інформаційні масиви, вузли або агрегати, недоступні для інспектування та тестування з боку органів, які здійснюють контроль за проведенням Акції.

8.3. Визначення Переможців Акції відбувається шляхом випадкового комп’ютерного вибору серед всіх зареєстрованих учасників Акції у присутності незалежної комісії.

8.4. У випадку, якщо загальна кількість учасників Акції, які мають право на участь у розіграші, не перевищує кількості у 10 000 осіб, розіграш Заохочень проводиться методом списку Randomizer.

8.5. Визначення Переможців Акції, що отримають Заохочення буде відбуватися щотижнево шляхом випадкового комп’ютерного вибору серед зареєстрованих Учасників Акції без прямої трансляції.

Визначення відбудуться згідно з наступним графіком:

15 вересня 2022 р. серед Учасників Акції, що здійснили покупки з 6 по 11 вересня 2022 р;

22 вересня 2022 р. серед Учасників Акції, що здійснили покупки з 12 по 18 вересня 2022 р;

29 вересня 2022 р. серед Учасників Акції, що здійснили покупки з 19 по 25 вересня 2022 р;

6 жовтня 2022 р. серед Учасників Акції, що здійснили покупки з 26 вересня по 2 жовтня 2022 р;

13 жовтня 2022 р. серед Учасників Акції, що здійснили покупки з 3 по 9 жовтня 2022 р.;

20 жовтня 2022 р. серед Учасників Акції, що здійснили покупки з 10 по 16 жовтня 2022 р.;

27 жовтня 2022 р. серед Учасників Акції, що здійснили покупки з 17 по 23 жовтня 2022 р.;

3 листопада 2022 р. серед Учасників Акції, що здійснили покупки з 24 по 30 жовтня 2022 р.

8.6. Інформація про Переможців Акції, що отримали Заохочення буде розміщена на сторінці «Таврія В» на Фейсбук: facebook.com/tavriav/ 16 вересня 2022 р.; 23 вересня 2022 р.; 30 вересня 2022 р.; 7 жовтня 2022 р.; 14 жовтня 2022 р.; 21 жовтня 2022 р.; 28 жовтня 2022 р.; 4 листопада 2022 р.

8.7. Визначення Переможців, що отримають Заохочення (розіграш) проводиться методом генерування випадкових чисел для кожного Заохочення окремо.

8.8. Учасники щотижневих розіграшів, які отримали номери:

 з 1 по 10  – отримають Заохочення на суму 200 (двісті) гривень кожна, яка має бути переведена в бали* КлеверБонус** та зарахована на персональний рахунок Переможця Акції за допомогою картки «КлеверБонус» **;

з 11 по 20  – отримають Заохочення у балах «КлеверБонус», кількість яких у кожному заохоченні, еквівалентна сумі 300 (триста) гривень

з 21 по 25  – отримають Заохочення у балах «КлеверБонус», кількість яких у кожному заохоченні, еквівалентна сумі на суму 500 (п’ятсот) гривень Переможця Акції за допомогою картки «КлеверБонус» **;

з 26 по 29  – отримають Заохочення у балах «КлеверБонус», кількість яких у кожному заохоченні, еквівалентна сумі 1 000 (одна тисяча) гривень;

з 30 по 32  – отримають Заохочення у балах «КлеверБонус», кількість яких у кожному заохоченні, еквівалентна сумі 2 000 (дві тисячи) гривень;

з 33 по 34  – отримають Заохочення у балах «КлеверБонус», кількість яких у кожному заохоченні, еквівалентна сумі 5 000 (п’ять тисяч) гривень;

35  – отримають Заохочення у балах «КлеверБонус», кількість яких у кожному заохоченні, еквівалентна сумі 10 000 (десять тисяч) гривень.

Всього 35 Заохочень щотижня.

8.9. Для кожного щотижневого розіграшу складається новий реєстр учасників Акції, які в один з акційних періодів (з 6.09 по 11.09. 2022 р; з 12.09 по 18.09. 2022 р; з 19.09 по 25.09. 2022 р; з 26.09 по 2.10. 2022 р; з 3.10 по 9.10. 2022 р.; з 10.10 по 16.10. 2022 р.; з 17.10 по 23.10. 2022 р.; з 24.10 по 30.10.2022 р.) придбали одним окремим чеком у Термін проведення акції у магазинах «Таврія В» або інтернет-магазині tavriav.ua будь-які товари на суму не менше 400 грн. та включили у покупку товар Партнера Акції*** (у кількості від однієї одиниці) та при здійсненні покупки  просканували зареєстровану картку Програми лояльності «КлеверБонус»**, тим самим автоматично ставши учасниками Акції, а також тих, хто придбал одним окремим чеком у Термін проведення акції у магазинах «Таврія В» або інтернет-магазині tavriav.ua будь-які товари на суму не менше 400 грн. та включив у покупку товар Партнера Акції*** (у кількості від однієї одиниці), але не мав картки «КлеверБонус»**, тому отримав акційний купон разом із чеком,  зареєстрував у Термін прийому заявок індивідуальний код, що був вказаний на купоні на Сайті tavriav.promo.

8.10. Для того, щоб стати Учасником наступного щотижневого розіграшу треба знову виконати умови Акції у наступному акційному періоді. 

8.11. Інформація про переможців Акції, які отримали заохочення буде щотижня розміщуватись на сторінці «ТАВРІЯ В» на Фейсбук: facebook.com/tavriav/ 16 вересня 2022 р.; 23 вересня 2022 р.; 30 вересня 2022 р.; 7 жовтня 2022 р.; 14 жовтня 2022 р.; 21 жовтня 2022 р.; 28 жовтня 2022 р.; 4 листопада 2022 р.

8.12. Результати процедури визначення Переможців Акції, є остаточними і оскарженню не підлягають. Організатор Акції гарантує об’єктивність проведення процедури.

  1. 13. Отримані заохочення можуть бути витрачені згідно з правилами програми «КлеверБонус»**.

8.14. Організатор не несе відповідальності за подальше використання Заохочення, а також за неможливість скористатися ним.

  1. Порядок і термін отримання Заохочення

9.1. Зарахування суми балів* на карту лояльності «КлеверБонус**» Переможцям Акції, які отримали за результатами процедури визначення власників Заохочення номера з 1 по 35 включно відбудеться протягом 7 (семи) діб з моменту публікації на сторінці «ТАВРІЯ В» на Фейсбук. Про здійснення зарахування Переможець Акції дізнається за допомогою телефонного або Viber повідомлення згідно з даними, які були вказані при отриманні картки учасника програми лояльності «КлеверБонус»** або при реєстрації індивідуального коду на Сайті tavriav.promo.

9.2. Для отримання Заохочення Переможцю Акції, який не має картки «КлеверБонус»** потрібно зареєструватися у Програмі лояльності «КлеверБонус»** та отримати картку «КлеверБонус»**. Заохочення не може бути виплачене Учасникові готівковими коштами.

9.3. Організатор не несе відповідальності за подальше використання Заохочення, а також за неможливість скористатися ним.

9.4. Правилами Акції не передбачено зберігання незатребуваного Заохочення Акції.

9.5. Організатор не несе відповідальності за неотримання Учасником Акції Заохочення Акції з будь-яких причин, в тому числі з-за невиконання (невчасного виконання) своїх обов’язків Учасником Акції, передбачених цими Правилами, при настанні обставин непереборної сили (форс-мажор).

9.6. Заохочення Акції, яке залишилося незатребуваними в зв’язку з тим, що Переможець не виконав умови цих Правил, використовується на розсуд Організатора.

9.7. Організатор підтверджує, що дані Учасників Акції, отримані в ході проведення Акції, можуть бути використані виключно на умовах, визначених цими Правилами.

9.8. Організатор має право відмовити у видачі Заохочення Акції Переможцю Акції, який не виконав умови, необхідні для отримання Заохочення Акції, згідно з цими Правилами.

9.9. Організатор не несе відповідальності за технічні проблеми з передачею даних при використанні каналів зв’язку під час проведення Акції, за роботу Інтернет-сайтів, роботу операторів зв’язку, будь-які помилки операторів зв’язку.

9.10. Організатор не несе відповідальності за достовірність інформації, наданої Учасниками Акції, в т.ч. інформації щодо контактів з ними, якщо надання такої інформації передбачено цими Правилами.

9.11. Організатор не несе відповідальності щодо будь-яких суперечок щодо Заохочення Акції. Організатор не вступає в будь-які суперечки стосовно визнання будь-яких осіб Учасниками/Переможцем Акції та прав на отримання Заохочення Акції. Організатор не несе відповідальності за визначення прав сторін у будь-яких суперечках.

  1. Додаткові умови/інші положення

10.1. Поправки до Правил та умови Акції можливі у випадку їх розміщення на Сайті Акції tavriav.promo Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту розміщення, якщо інше не буде спеціально визначене безпосередньо змінами / доповненнями до цих Правил.

10.2. Участь в Акції (у вигляді дій, що направлені на отримання Заохочення) автоматично означає факт ознайомлення, повну та безумовну згоду Учасника Акції з цими Правилами. Порушення Учасником Акції цих Правил або відмова Учасника Акції від належного виконання цих Правил вважається відмовою Учасника від участі в Акції та отримання Заохочення Акції, при цьому така особа не має права на отримання від Організатора Акції будь-якої компенсації.

10.3. Для отримання Заохочення Учасник Акції повинен надати Організатору інформацію (в т.ч. особисту інформацію), визначену цими Правилами. Фактом участі в цій Акції Учасник Акції підтверджує достовірність наданої інформації та згоду на її подальше використання так, як описано нижче. Учасник Акції несе персональну відповідальність за достовірність наданої інформації (в т.ч. інформації щодо контактів з ним).

10.4. Беручи участь в Акції (у вигляді дій, що направлені на отримання Заохочення), кожен Учасник Акції тим самим підтверджує свою згоду на використання наданої інформації, його персональних даних Організатором з маркетинговою та/або будь-якою іншою метою методами, що не суперечать чинному законодавству України (у т.ч. шляхом передачі третім особам), в зокрема, на безкоштовне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною / маркетинговою метою, в т.ч. право публікації (в т.ч. його імені і фотографії) в засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо та відеоматеріалах, інтерв’ю зі ЗМІ, а також для передачі інформації на номер телефону, використаний Учасником Акції при реєстрації, повідомлень (в т.ч . рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором та / або будь-якою третьою особою. Всі відео- та фотоматеріали, зроблені за участю Учасників Акції, створені під час проведення Акції, та / або у зв’язку з Акцією, є власністю Організатора і можуть використовуватися без згоди учасників Акції та будь-якого відшкодування. Учасник Акції, який став Переможцем і отримує Заохочення Акції, погоджується фотографуватися для виготовлення графічних матеріалів, при цьому винагороду за це входить у вартість отриманого ним Заохочення Акції (без додаткових виплат). Всі права інтелектуальної власності, що виникають у зв’язку з виконанням цього пункту Правил, належать Організаторові.

10.5 Кожен Учасник Акції своєю участю в Акції (у вигляді дій, що направлені на отримання Заохочення) підтверджує, що він дає свою згоду Організатору на збір, обробку, розповсюдження та/або передачу власних персональних даних на умовах, передбачених Законом України “Про захист персональних даних”.

10.6. Організатор не несе відповідальності у разі невиконання своїх зобов’язань внаслідок надання Учасником Акції неповних, застарілих, недостовірних персональних даних.

10.7. У разі виникнення ситуації, яка допускає неоднозначне тлумачення цих Правил, будь-яких спірних питань та/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором.

10.8. Заохочення Акції може бути отримано Учасником Акції, який отримав право на отримання такого Заохочення, тільки за умови виконання всіх без винятку вимог цих Правил.

10.9. У разі виникнення ситуації, яка допускає неоднозначне тлумачення цих Правил та / або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором Акції відповідно до вимог чинного законодавства України. Рішення Організатора є остаточним і оскарженню не підлягає.

10.10. Організатор не несе відповідальність за якість товару, який необхідно придбати, щоб прийняти участь в Акції.

10.11. У разі необхідності Організатор уповноважений вимагати від Учасника необхідну інформацію для надання державним органам.

*** Перелік товарів Партнерів Акції, який необхідно включити в покупку (у кількості від однієї одиниці):

ТАБЛИЦЯ:

Йогурт Чудо 2,5% 270 г бут. Манго-банан-ананас                                                                      

Йогурт Чудо 2,5% 270 г бут. Чорниця-ожина                                                                 

Йогурт Чудо 2,5% 540 г бут. Манго-банан-ананас                                                                      

Йогурт Чудо 2,5% 540 г бут. Чорниця-ожина                                                                 

Йогурт Чудо 270 г 2,5% бут. вишня-черешня                                                                

Йогурт Чудо 270 г 2,5% бут. персик-абрикос                                                                 

Йогурт Чудо 270 г 2,5% бут. полуниця-суниця                                                              

Йогурт Чудо 540 г 2,5% бут. Персик-абрикос                                                                

Йогурт Чудо 540 г 2,5% бут. Полуниця-суниця                                                              

Сирок Чудо 5% 200 г Персик                                                                                                 

Сирок Чудо 5% 200 г Полуниця                                                                                            

Сирок Чудо з джемом 4,2% 100 г Персик-Груша                                                                         

Сирок Чудо з джемом 4,2% 100 г Полуниця                                                                  

Вода Пепсі 0,3 л скл.                                                                                                  

Вода Пепсі 0,33 л з/б                                                                                                 

Вода Пепсі 0,33 л з/б Манго                                                                                                  

Вода Пепсі 0,5 л                                                                                                                           

Вода Пепсі 0,5 л                                                                                                                          

Вода Пепсі 0,5 л (Польща)                                                                                                      

Вода Пепсі 0,5 л Ананас-персик                                                                                          

Вода Пепсі 0,5 л Імбир                                                                                             

Вода Пепсі 0,5 л Манго                                                                                                            

Вода Пепсі 1 л                                                                                                               

Вода Пепсі 1 л (Польща)                                                                                                         

Вода Пепсі 1 л Ананас-персик                                                                              

Вода Пепсі 1 л Імбир                                                                                                 

Вода Пепсі 1 л Манго                                                                                                

Вода Пепсі 1,5 л                                                                                                                           

Вода Пепсі 2 л                                                                                                               

Вода Пепсі 2 л (Польща)                                                                                                         

Вода Пепсі 2 л Ананас-персик                                                                              

Вода Пепсі 2 л Імбир                                                                                                 

Вода Пепсі 2 л Манго                                                                                                

Вода Пепсі 4х0,33 л з/б мультіпак                                                                                      

Вода Пепсі Блек 0,33 л з/б                                                                                                      

Вода Пепсі Блек 0,5 л                                                                                                

Вода Пепсі Блек 0,5 л (Польща)                                                                                           

Вода Пепсі Блек 1 л                                                                                                    

Вода Пепсі Блек 1 л (Польща)                                                                                              

Вода Пепсі Блек 1,5 л                                                                                                

Вода Пепсі Блек 2 л                                                                                                    

Вода Пепсі Блек 2 л (Польща)                                                                                              

Вода Пепсі Вайлд Черрі 0,33 л з/б                                                                                      

Вода Пепсі Вайлд Черрі 0,5 л                                                                                                

Вода Пепсі Вайлд Черрі 1 л                                                                                                    

Вода Пепсі Вайлд Черрі 1,5 л                                                                                                

Вода Пепсі Лайм 0,5 л                                                                                               

Вода Пепсі Лайм 2 л                                                                                                  

Батончик НД Фітнес 225 г                                                                                                        

Булочка НД Колосок 100 г капуста/сир з зеленью                                                                     

Булочка НД молочна десертна 10 шт. з наповнювачем                                                          

Булочки для гамбургерів НД Бутербродні 4х75 г                                                                        

Вертута НД в асорт.                                                                                                    

Сіточка НД 130 г з вишнею                                                                                                     

Хліб НД 350 г нар. Бабусин                                                                                                     

Хліб НД Альпійський 250 г з насінням соняшника                                                                      

Хліб НД Бездріжджовий Бородинський 400 г                                                               

Хліб НД Бездріжджовий Гречаний 400 г                                                                                         

Хліб НД Бездріжджовий Житній 400 г                                                                               

Хліб НД Бездріжджовий з насінням соняшника 400 г                                               

Хліб НД Бродинський житньо-пшеничний на заквас. 400 г                                                    

Хліб НД Гетьманський 400 г                                                                                                   

Хліб НД Гречаний 500 г нар.                                                                                                  

Хліб НД Домашній в/г 500 г упак. наріз.                                                                                          

Хліб НД Житній з насінням на заквас. 400 г                                                                    

Хліб НД з висівками 400 г                                                                                                        

Хліб НД Йодик 360 г                                                                                                   

Хліб НД Кукурудзяний 500 г нар.                                                                                        

Хліб НД Латвійський житньо-пшеничний з родзинками 400 г                                              

Хліб НД Молочний бутерброд. 350 г упак. наріз.                                                                        

Хліб НД Сільський житньо-пшеничний на заквас. 400 г                                                           

Хліб НД Тостовий 450 г                                                                                                             

Вафельні рулетики Toniya топлене молоко ваг.                                                                          

Вафельні трубочки Toniya Олівці зі смаком згущ. молока ваг.                                              

Вафельні трубочки Toniya Олівці зі смаком пряженого молока ваг.                                  

Вафлі Toniya 300 г Артек                                                                                                         

Вафлі Toniya 300 г Лимонні                                                                                                    

Зефір Toniya 300 г Квіткова соната                                                                                     

Зефір Toniya 420/450 г Глазурований                                                                               

Зефір Toniya 450 г Ванільний аромат                                                                                

Зефір Toniya 900 г глазурований                                                                                         

Печ Toniya 150 г Coffi Time                                                                                                     

Печ Toniya 230 г Квітка ванілі                                                                                                

Печ Toniya 280 г Бельгійське                                                                                                 

Печ Toniya 300 г Вушка                                                                                                            

Печ Toniya 300 г Зоологічне                                                                                                  

Печ Toniya 450 г Тінь сонця                                                                                                    

Печ Toniya 500 г Mix №3                                                                                                          

Печ Toniya 500 г Mix №5                                                                                                          

Печ Toniya 500 г Mix №7                                                                                                          

Печ Toniya 600 г Асорті-4                                                                                                        

Печ Toniya 600 г Асорті-6                                                                                                        

Печ Toniya 600 г Асорті-9                                                                                                        

Печ Toniya Napoleon gold ваг.                                                                                

Печ Toniya Wellness з висівками ваг.                                                                                 

Печ Toniya Зоологічне ваг.                                                                                                     

Печ Toniya Кукурузка-Нутелінні 48 г                                                                                  

Печ Toniya Марія ваг.                                                                                                

Печ вівсяне Toniya 300 г Фірмове                                                                                       

Рахат лукум Toniya фітіль апельсин ваг.                                                                                          

Рахат Лукум Toniya фітіль гранат ваг.                                                                                

Східні солодощі Toniya 300 г Сезамка                                                                               

Східні солодощі Toniya 380 г Хомка                                                                                   

Закуска Водний Мир 110 г лососева                                                                                 

Закуска Водний Мир 110 г сьомга                                                                                      

Ікорка Водний мир 160 г з копч. Сьомгою                                                                     

Ікорка Водний мир 160 г з лососем                                                                                   

Ікорка Водний мир 250 г з креветками                                                                                           

Ікорка Водний мир 250 г з креветками                                                                                           

Ікорка Водний мир 250 г з лососем                                                                                   

Ікорка Водний мир 250 г з лососем                                                                                   

Ікра Водний мир 160 г з копч. сьомгою                                                                                           

Ікра Водний мир 160 г з лососем                                                                                        

Кальмар Водный мир 120 г марин. по-середземноморськи                                                

Кальмар Водный мир 120 г марин. фірмовий                                                              

Капуста морська Водний мир 150 г з морепродуктами                                                          

Капуста морська Водний мир 200 г з морквою                                                                           

Капуста морська Водний мир 200 г класична                                                               

Коктейль морський Водний мир 180 г                                                                                             

Коктейль морський Водний мир 180 г марин. по-середземноморськи                                         

Коктейль морський Водний мир 180 г солений в олії по-карибськи                                 

Коктейль морський Водний мир 180 г солений в олії по-карибськи                                 

Коктейль морський Водний мир 180 г солений в олії по-новозеландськи                    

Коктейль морський Водний мир 180 г солений в олії по-новозеландськи                    

Коктейль морський Водний мир 400 г                                                                                             

Краб м’ясо Водний мир 200 г                                                                                                

Краб пал Водний мир 120 г з краб. м’ясом (охолодж.)                                                           

Краб пал Водний мир 120 г з краб. м’ясом (охолодж.)                                                           

Краб пал Водний мир 180 г                                                                                                    

Краб пал Водний мир 180 г Фітнес                                                                                     

Краб пал Водний мир 220 г                                                                                                    

Краб пал Водний мир 220 г (охолодж.)                                                                                           

Краб пал Водний мир 220 г (охолодж.)                                                                                           

Краб пал Водний мир 360 г                                                                                                    

Краб пал Водний мир 360 г (охолодж.)                                                                                           

Краб пал Водний мир 450 г                                                                                                    

Краб пал Водний мир 90 г                                                                                                      

Краб пал Дитячі Водний мир 250 г Сніжний краб (охолодж.)                                              

Краб рулет Водний мир 300 г                                                                                               

Крабові роли Водний мир 200 г з м’ясом лосося (охолод.)                                                   

Креветка Водный Мир L 70/90 400 г                                                                                  

Креветка Водный Мир L 70/90 800 г                                                                                  

Мідії Водний мир 170 г в аромат. олії                                                                               

Мідії Водний мир 170 г в олії                                                                                                

Мідії Водний мир 170 г з травами                                                                                      

М’ясо мідій Водний мир 180 г                                                                                              

М’ясо мідій Водний мир 400 г                                                                                              

Паста Водний мир 160 г скл. Крем-кальмар-креветка                                              

Паста Водний мир 160 г скл. Крем-лосось                                                                     

Риба Кілька Водний мир 180 г п/п в олії                                                                                          

Риба Кілька Водний мир 180 г с/с в олії                                                                                           

Філе Оселедця Водний мир 250 г пряне                                                                                         

Філе Оселедця Водний мир 250 г с/с                                                                                

Філе Оселедця Водний мир 250 г с/с                                                                                

Філе Оселедця Водний мир шматок 200 г с/с                                                               

Броколі Vici 400 г                                                                                                                         

Бургери Vici 500 г рибні                                                                                                           

Бургери Vici рибні ваг.                                                                                              

Восьминіг Vici 1 кг щупальці в/м                                                                                         

Восьминіг Vici 160 г в/м слайси                                                                                            

Восьминіг Vici очищений с/м ваг.                                                                                       

Гиоза с уткой “GYOZA” VICI 3000 г Вир-во                                                                       

Гиоза с уткой “GYOZA” VICI 3000 г Вир-во                                                                       

Гіоза Vici 400 г з качкою                                                                                                           

Гіоза Vici 800 г з куркою                                                                                                          

Гіоза Vici 800 г з свин./ялов.                                                                                                  

Гіоза Vici 800 г з яловичиною                                                                                                

Гіоза Vici з яловичиною ваг.                                                                                                   

Гіоза Vici з яловичиною ваг.                                                                                                   

Ікра Мойви Vici 400 г с/м Масого помаранчева                                                                          

Ікра Мойви Vici 400 г с/м Масого червона                                                                     

Імбир Vici 1,5 кг марин. рожевий                                                                                       

Картопля фрі Vici 2,5 кг                                                                                                            

Картопля фрі Vici 750 г                                                                                              

Картопля фрі Vici 750 г Хвиляста                                                                                         

Кільця кальмарові Vici 300 г в паніровці                                                                                          

Клешні маленького краба Vici 340 г з сурімі в маслі                                                  

Кольорова капуста Vici 400 г                                                                                                  

Компотна суміш Vici 300 г                                                                                                       

Краб клешні Vici 260 г В паніровці                                                                                      

Краб пал Vici 150 г охол. Сніжний краб                                                                                            

Краб пал Vici 180 г охол. Surimi Kama                                                                                

Краб пал Vici 200 г                                                                                                                      

Краб пал Vici 200 г з краб. м’ясом                                                                                       

Краб пал Vici 250 г                                                                                                                      

Краб пал Vici 250 г Адміральські                                                                                         

Краб пал Vici 250 г з краб. м’ясом (охолодж.)                                                              

Краб пал Vici 250 г охол. Сніжний краб                                                                                            

Краб пал Vici 250 г охолодж.                                                                                                 

Краб пал Vici 500 г                                                                                                                      

Краб пал Vici 500 г охолодж.                                                                                                 

Краб пал Vici Краб Крабич 200 г охол.                                                                              

Крабові палички Vici 200 г з м’ясом натурального краба охол.                                           

Креветки Vici 70/90 1 кг                                                                                                           

Креветки Vici 90/120 1 кг                                                                                                         

Креветки Vici Королівські 30/40 1 кг вар.                                                                        

Креветки Vici Королівські 300 г 41/50 в/м очищ. з хвост.                                                        

Креветки Vici Королівські 40/50 1 кг вар.                                                                        

Креветки Vici Королівські 6/8 1 кг з/г                                                                                

Креветки Vici Королівські 8/12 1 кг з/г                                                                              

Креветки Vici Королівські с/м ваг.                                                                                       

Млинці Vici 280 г з полуничним джемом                                                                       

Млинці Vici 500 г звичайні                                                                                                      

М’ясо мідії Vici 30/40 з половинкою мушлі в/м Китай                                                              

М’ясо мідії Vici 300 г в/м                                                                                                         

М’ясо Мідії Vici Любо есть 200 г в/м                                                                                  

М’ясо сурімі Vici Любо есть 250 г охол.                                                                                           

Овочі д/смаження Vici 400 г                                                                                                  

Основа для піци Vici 320 г                                                                                                       

Основа для піци Vici 540 г з томатним соусом                                                              

Палички рибні Vici 250 г з філе                                                                                             

Палички рибні Vici 500 г                                                                                                          

Палички сурімі Vici Любо есть 500 г зам.                                                                        

Пельмени GYOZA со свининой VICI кг Пр-во                                                                  

Пельмени Гиоза с курицей VICI, кг Пр-во                                                                        

Пельмени Гиоза с курицей VICI, кг Пр-во                                                                        

Печериці різані Vici 400 г                                                                                                         

Рибні пал Vici 250 г                                                                                                                     

Рибні палички Vici ваг.                                                                                              

Салат Vici 150 г з водоростей і кунжутом                                                                        

Салат Vici Standart 1000 г з водоростей і кунжутом                                                   

Св морож Вишня Vici б/кісточки 300 г                                                                               

Св морож Морський коктейль Vici 300 г с/м в/у                                                                         

Св морож Овочі Vici 400 г Весняні                                                                                      

Св морож Овочі Vici 400 г по-італійськи                                                                                          

Св морож Суміш Гавайська Vici 400 г                                                                                 

Св морож Суміш Мексиканська Vici 400 г                                                                       

Св морож Філе Хека Vici 300 г в паніровці                                                                      

Туби Кальмар Vici 1 кг Gigas с/м                                                                                          

Туби Кальмар Vici 1 кг с/м ф/пак                                                                                         

Хінкалі Vici 600 г                                                                                                                          

Чорна смородина Vici 300 г                                                                                                   

Крем-сир кисломолоч. Президент 24,5% 180 г Intense                                                            

Сир плавл. Президент 120 г стак. Камамбер 50%                                                                        

Сир Президент 140 г корб. 45%                                                                                            

Сир Президент 140 г корб. з ароматом Чеддеру 35%                                                

Сир Президент 200 г д/бургерів з Чеддером та Емменталем 40%                                     

Сир Президент 340 г д/бургерів з Чеддером та Емменталем 40%                                     

Сир Президент Брі 125 г                                                                                                          

Сир Президент Гауда 48% 150 г нар.                                                                                 

Сир Президент Едам 40% 150 г нар.                                                                                  

Сир Президент з козиного молока 45% 100 г                                                                

Сир Президент Камамбер 90 г                                                                                             

Сир Президент Мааздам 46% 150 г нар.                                                                                         

Сир Президент Маасдам 48% ваг.                                                                                      

Сир Президент плавл. тост. з Емменталем 120 г для тостів                                                   

Сир Президент плавл. тост. з Чеддером 120 г для сендвічів                                                 

Сир Президент плавл. тост. з Чеддером 200 г для бургерів                                                  

Сир Президент Франц. 140 г карт. Вершковий                                                                            

Вареники Одеса 700 г з картоплею та цибулею                                                                          

Міні-Ролліні Valesto 800 г з бринзою та шпинатом                                                    

Міні-Ролліні Valesto 800 г з вишнею                                                                                  

Міні-Ролліні Valesto 800 г з курячим м’ясом                                                                  

Міні-Ролліні Valesto 800 г з телятиною                                                                                            

Морозиво О’деса 100 г ваф. стак. пломбір 15%                                                                           

Морозиво О’деса 100 г ваф. стак. шоколадний пломбір                                                         

Морозиво О’деса 140 г ріжок XXL Виноград                                                                  

Морозиво О’деса 140 г ріжок XXL Голубика                                                                  

Морозиво О’деса 140 г ріжок Абрикос                                                                                            

Морозиво О’деса 140 г ріжок Супер шоколад                                                              

Морозиво О’деса 400 г Кокосовий ганаш з білою черешнею                                              

Морозиво О’деса 400 г Крем-пломбір зі шматочками шоколаду                                       

Морозиво О’деса 400 г Пломбір з солоною карамеллю зі шматочками шоколаду   

Морозиво О’деса 500 г циліндр                                                                                          

Морозиво О’деса 60 г ваф. стак. Біле легке                                                                   

Морозиво О’деса 60 г ваф. стак. Какао                                                                                            

Морозиво О’деса 60 г ескімо Біле легке в конд. глазурі                                                          

Морозиво О’деса 60 г ескімо манго в шок. глазурі                                                                    

Морозиво О’деса 60 г ескімо сирково-полун. в шок. глазурі                                                

Морозиво О’деса 70 г ваф. стак. з вишневим наповнювачем                                              

Морозиво О’деса 70 г ваф. стак. класичний білий                                                                      

Морозиво О’деса 70 г ваф. стак. Фісташка                                                                      

Морозиво О’деса 70 г ваф. стак. шоколад                                                                      

Морозиво О’деса 70 г ваф.стак. з карамеллю                                                              

Морозиво О’деса 70 г ескімо Класичне біле в шоколаді                                                         

Морозиво О’деса 70 г ескімо пломбір 15% у вершковій глазурі                                          

Морозиво О’деса 70 г ескімо шоколадне                                                                       

Морозиво О’деса 70 г ріжок Тоффі з карамеллю і горіхами                                                  

Морозиво О’деса 70 г ріжок Фісташка                                                                              

Морозиво О’деса 75 г ескімо пломбір                                                                                             

Морозиво О’деса 75 г ескімо Шоколад в конд. глазурі                                                            

Морозиво О’деса 750 г циліндр                                                                                          

Морозиво О’деса 80 г ескімо плодово-ягідне                                                              

Морозиво О’деса 90 г ріжок Пломбір                                                                               

Пельмені О’деса 1 кг Домашні свин./ялов.                                                                    

Пельмені Одеса 500 г з куркою                                                                                           

Пельмені Одеса 600 г Домашні свин./ялов.                                                                  

Пельмені Одеса 750 г з філе індички                                                                                

Пельмені Одеса 750 г зі свининою та яловичиною                                                                   

Пиріг балканський Valesto 550 г вишня з заварним кремом                                                 

Пиріг балканський Valesto 550 г з бринзою                                                                   

Пиріг балканський Valesto 550 г з куркою                                                                      

Пиріг балканський Valesto 550 г з телятиной                                                                

Равіолі О’деса 450 г По-сибірськи                                                                                       

Равіолі О’деса 900 г По-селянськи                                                                                     

Равіолі Одеса 900 г свин./ялов.                                                                                           

Равіольки О’деса 1 кг Дитячі свин./ялов                                                                                         

Равіольки Одесса з яловичиною 400 гр                                                                                           

Роліні Valesto 100 г з бринзою і шпинатом                                                                    

Роліні Valesto 100 г з куркою                                                                                                

Сорбет О’деса 400 г Манго з шматочками персику                                                                   

Тісто Valesto 400 г д/домашньої випічки витяжне                                                                      

Тісто Valesto 400 г д/штруделя та лазаньї витяжне                                                                    

Тісто Одеса 350 г Листкове д/пиріжків                                                                                             

Тісто О’деса 900 г листкове                                                                                                   

Тісто О’деса 900 г листково-дріжджове                                                                                          

Трикутник Valesto 400 г з вишнею і заварним кремом                                                            

Трикутник Valesto 400 г з куркою в соусі Бешамель                                                  

Вареники Хладик 400 г С картофелем                                                                              

Вареники Хладик 600 г з картоплею                                                                                 

Морозиво Хладік 1 кг Морозко                                                                                           

Морозиво Хладік 1 кг Морозко фісташкове                                                                  

Морозиво Хладік 1 кг Морозко шоколадне                                                                  

Морозиво Хладік 1 кг Пломбір 19%                                                                                   

Морозиво Хладік 100 г ваф. стак. Хрещатик Крем-брюле                                                      

Морозиво Хладік 140 г ріжок Хрещатик Київський торт                                                          

Морозиво Хладік 2 кг HORECA 15% кр-бр лоток                                                                          

Морозиво Хладік 2 кг HORECA 15% с шок.осколками лоток                                                 

Морозиво Хладік 2 кг Пломбір 19% лоток                                                                      

Морозиво Хладік 2 кг Улюблене вк.вишни,лоток                                                                      

Морозиво Хладік 2,5 кг HORECA плодово-ягодное лоток                                                      

Морозиво Хладік 2,5 кг HORECA Пл-яг черная смородина лоток                                        

Морозиво Хладік 3 кг HORECA 12% с нап. Азурро лоток                                                         

Морозиво Хладік 3 кг HORECA 12% с нап. Кокос лоток                                                            

Морозиво Хладік 3 кг HORECA 12% с черным кунжутом лоток                                            

Морозиво Хладік 500 г карт. стак. Морозко Зимова вишня                                                   

Морозиво Хладік 500 г карт. стак. Морозко Карамель                                                            

Морозиво Хладік 500 г карт. стак. Морозко Фісташкове                                                         

Морозиво Хладік 70 г ваф. стак. Артек Морозиво пломбір 12%                                          

Морозиво Хладік 70 г ваф. стак. Крем-брюле 12%                                                                     

Морозиво Хладік 70 г ваф. стак. Пломбір 19%                                                                              

Морозиво Хладік 70 г Пломбір                                                                                            

Морозиво Хладік 70 г Пломбір шоколадний                                                                

Морозиво Хладік 70 г стак. Хрещатик Золотий стандарт                                                        

Морозиво Хладік 75 г брикет Артек                                                                                  

Морозиво Хладік 75 г ескімо Пломбір 19%                                                                    

Морозиво Хладік 75 г Каштан з темним печивом в білій глаз.                                             

Морозиво Хладік 80 г ваф. стак. Сніговик плодово-ягідне                                                     

Морозиво Хладік 80 г ріжок Vivat фісташки та мигдаль                                                           

Морозиво Хладік 80 г Сніговик                                                                                            

Морозиво Хладік Віват XXL 140 г ріжок з полунич. наповн.                                                   

Морозиво Хладік Віват XXL 140 г ріжок з шоколад. наповн.                                                  

Морозиво Хладік Відро 500 г Лісова ягода                                                                     

Морозиво Хладік Відро 500 г Полуниця                                                                                          

Морозиво Хладік Відро 500 г Шоколадне з шоколад. соусом                              

Морозиво Хладік Пломбір 500 г Циліндр 19%                                                              

Морозиво Хладік Пломбір 70 г ескімо Золотий Каштан у вершк. глаз.                                            

Морозиво Хладік Пломбір 70 г ескімо Золотий Каштан шок. у вершк. глаз.                  

Морозиво Хладік Улюблене 500 г карт. стак. Крем-брюле з карамеллю                        

Морозиво Хладік Улюблене 500 г карт. стак. Фісташкове                                                      

Морозиво Хрещатик 140 г ріжок Медовик пломбір 15%                                                        

Морозиво Хрещатик 140 г ріжок Наполеон пломбір 15%                                                       

Морозиво Хрещатик 4х90 г ваф. стак. Пломбир 15%                                                 

Морозиво Хрещатик 4х90 г ваф. стак. Пломбир шоколадний 12%                                     

Морозиво Хрещатик 500 г пл. Київський Торт пломбір 15%                                                  

Морозиво Хрещатик 500 г пл. Медовик пломбір 15%                                              

Морозиво Хрещатик 500 г пл. Наполеон пломбір 15%                                                            

Морозиво Хрещатик 500 г Пломбір циліндр                                                                 

Морозиво Хрещатик 5х60 г Пломбир в конд. гл. 15%                                                

Пельмені Хладик 800 г Фірмові                                                                                            

Пельмені Хладік 400 г Фірмові                                                                                             

Тісто Хладік 900 г листкове                                                                                                    

Тісто Хладік 900 г листково-дріжджове                                                                                           

Ганчірка д/підлоги х/б МЖ 1334                                                                                          

Губка афродіта масажна 1051 МЖ                                                                                     

Губка банна масажна Лагуна 1 шт. МЖ 0092                                                                 

Губка банна МЖ масажна Спорт Чемпіон 1 шт. 3121 CD                                                         

Губка банна МЖ Спорт Фаворит 1 шт. 3329 CD                                                                            

Губка банна МЖ Спорт Чемпіон 1 шт. 3343 CD                                                                             

Губка банна Тропіканка 1044                                                                                                 

Губка д/очистки ванн 0313CD                                                                                                

Губка кухонна МЖ Спецефект Делікат 1 шт. 1843 CD                                                

Губка Сонце 0573                                                                                                                        

Губки вологопоглин. целюлоз. 3 шт. CD 0504 МЖ                                                                      

Губки кух. МЖ 4 шт. Спецефект Антибактеріал 0365 CD                                                          

Губки кух. МЖ 4 шт. Спецефект Аромат Капучино 0389 CD                                                    

Губки кух. МЖ 4 шт. Спецефект Аромат Лимон 0426 CD                                                         

Губки кух. МЖ 4 шт. Спецефект Аромат Мандарин 0402 CD                                                  

Губки кух. МЖ 4 шт. Спецефект Гриль Барбекю 0280 CD                                                         

Губки кух. МЖ 4 шт. Спецефект Гриль Духовка 0549 CD                                                          

Губки кух. МЖ 4 шт. Спецефект Профіль 0303 CD                                                                       

Губки кух. МЖ 5+1 шт. з вел. порами Піноефект 0341 CD                                                       

Губки кух. МЖ 5+1 шт. Мікропористі 4134                                                                      

Губки кухонні 10 шт. МЖ 0085                                                                                              

Губки кухонні 5 шт. DOMI 0818                                                                                             

Губки кухонні 5 шт. МЖ 0061                                                                                                 

Губки кухонні Бджілки 5 шт. великопористі МЖ 1288 CD                                                       

Губки кухонні делікат. 2 шт. DOMI 7175 DI                                                                      

Губки кухонні МЖ з великими порами 10 шт. 5736 CD                                                            

Губки кухонні надвеликі 3 шт. DOMI 8691 DI                                                                 

Губки кухонні профільовані 3 шт. DOMI 0801 DI                                                                          

Зубочистки Novax бамбукові 150 шт.                                                                                

Зубочистки бамбукові МЖ 250 шт.Тубус 0146                                                               

Пакет д/сміття 35 л 100 шт. 7015CD                                                                                    

Пакет д/сміття Domi 35 л 15 шт. із затяж. 3420                                                                             

Пакет д/сміття Domi 60 л 10 шт. із затяж. 3413                                                                             

Пакет д/сміття МЖ 120 л 25 шт. 1990                                                                                

Пакет д/сміття МЖ 15 шт. 120 л 0177                                                                                

Пакет д/сміття МЖ 160 л 10 шт. 2317 CD                                                                                         

Пакет д/сміття МЖ 160 л 10 шт. д/строй. 1945                                                                             

Пакет д/сміття МЖ 240 л 10 шт. 1952 CD                                                                                         

Пакет д/сміття МЖ 35 л 15 шт. із затяж. 1846                                                                

Пакет д/сміття МЖ 35 л 30 шт. 0245                                                                                   

Пакет д/сміття МЖ 35 л 30 шт. із затяж. 1839                                                                

Пакет д/сміття МЖ 35 л 50 шт. 0184                                                                                   

Пакет д/сміття МЖ 60 л 15 шт. із затяж. 2379                                                                

Пакет д/сміття МЖ 60 л 20 шт. 0191                                                                                   

Пакет д/сміття МЖ 60 л 40 шт. 1020                                                                                   

Пакети д/зберігання МЖ 1 л 250 шт. 2505                                                                      

Пакети д/зберігання МЖ 2 л 250 шт. 2512                                                                      

Пакети д/сміття МЖ 10 шт. 120 л 0771                                                                                             

Пакети д/сміття МЖ 100 л 10 шт. двошарові 2000 CD                                               

Пакети д/сміття МЖ 100 л 10 шт. із затяж. 2048                                                                           

Пакети д/сміття МЖ 20 л 30 шт. з ручками-зав’язками 1782 CD                                          

Пакети д/сміття МЖ 240 л 5 шт. двошарові 2062 CD                                                 

Пакети д/сміття МЖ 35 л 100 шт. Стандарт 3817                                                                         

Пакети д/сміття МЖ 35 л 15 шт. із затяжкою Стандарт 3381                                                  

Пакети д/сміття МЖ 35 л 30 шт. з ручками-зав’язками 1805 CD                                          

Пакети д/сміття МЖ 35 л 30 шт. із затяжкою Стандарт 3404                                                  

Пакети д/сміття МЖ 35 л 30 шт. Стандарт 3466                                                                            

Пакети д/сміття МЖ 35 л 50 шт. із затяж. Смарт 4929                                                

Пакети д/сміття МЖ 35 л 50 шт. із затяжкою Стандарт 3120                                                  

Пакети д/сміття МЖ 35 л 50 шт. Стандарт 3480                                                                            

Пакети д/сміття МЖ 60 л 20 шт. з ручками-зав’язками 1829 CD                                          

Пакети д/сміття МЖ 60 л 20 шт. із затяжкою Стандарт 1980                                                  

Пакети д/сміття МЖ 60 л 20 шт. Стандарт 3503                                                                            

Пакети д/сміття МЖ 60 л 25 шт. із затяжкою зелені 0848 CD                                                

Пакети д/сміття МЖ 60 л 40 шт. із затяж. Смарт 4936                                                

Пакети д/сміття МЖ 60 л 40 шт. Стандарт 3527                                                                            

Пакети д/сміття МЖ 70 л 10 шт. із затяж. 2024                                                                             

Пакети д/сміття МЖ 90 л 20 шт. 5294 CD                                                                                        

Пакети із застібкою МЖ 1 л 3 л 5 шт. 2964 CD                                                               

Пакети із застібкою МЖ 1 л 5 шт. 1660 CD                                                                      

Пакети із застібкою МЖ 3 л 5 шт. 1684 CD                                                                      

Пакетики д/льоду МЖ 120 шт. 6322 CD                                                                                           

Пакети-слайдери д/зберігання МЖ 1 л 10 шт. 3991                                                   

Пакети-слайдери д/зберігання МЖ 3 л 10 шт. 4011                                                   

Папір д/випічки пергаментний 20 м ширина 29 см МЖ 7045 CD                                        

Папір для випічки пергам. 5 м, шир. 39 см 2188                                                                          

Папір для випічки пергаментний 5 м, ширина 29 см МЖ 0344 CD                                     

Пергамент д/випічки МЖ 5 м коричневий 2437 CD                                                   

Пергамент д/випічки МЖ 8 м широкий 39 см 2420 CD                                                            

Плівка д/продуктів 100 м МЖ 7106 CD                                                                                            

Плівка д/продуктів 200 м МЖ 5232 CD                                                                                            

Плівка для продуктів 20 м МЖ 0108 CD                                                                                           

Плівка для продуктів 50 м МЖ 3321                                                                                   

Плівка харчова МЖ 30 м Свіжість 3700 CD                                                                      

Плівка харчова МЖ 70 м Свіжість 2406 CD                                                                      

Рукав д/запікання 5 м кор. з кліпс. МЖ 9827 CD                                                                         

Рукав д/запікання МЖ 3 м 0405                                                                                           

Рукав для запікання 10 м з кліпс. МЖ 7014 CD                                                                             

Рукавички д/м’яса і риби МЖ вінілові 10 шт. L 1867 CD                                                           

Рукавички д/м’яса, риби винил. 10 шт./уп. МЖ 4431CD                                                           

Рукавички МЖ 7 гум. госп. 3112                                                                                           

Рукавички МЖ 8 гум. госп. 3129                                                                                           

Рукавички МЖ 9 гум. госп. 3136                                                                                           

Рукавички надміцні 7 МЖ 2515                                                                                            

Рукавички надміцні 8 МЖ 2522                                                                                            

Рукавички надміцні 9 МЖ 2539                                                                                            

Рукавички нітрилові МЖ 30 шт. M кор. 2871 CD                                                                          

Рукавички однораз. МЖ вініл. універс. 40 шт./уп. 9361 CD                                                    

Рукавички універс. МЖ Aloe Vera Комфорт L 2840 CD                                               

Рукавички універс. МЖ Aloe Vera Комфорт M 2819 CD                                                            

Рукавички універс. МЖ Aloe Vera Комфорт S 2789 CD                                              

Рукавички універс. МЖ вінілові 40 шт. L 1881 CD                                                                        

Рукавички універс. одноразові МЖ нітрилові 10 шт. L 9063                                                   

Рукавички універс. одноразові МЖ нітрилові 10 шт. L чорні 9604 CD                               

Рукавички універс. одноразові МЖ нітрилові 10 шт. S 9032                                                   

Рукавички універс. одноразові МЖ нітрилові 10 шт. S чорні 9567 CD                               

Рукавички універс. одноразові МЖ нітрилові 10 шт. М 9043                                                 

Рукавички універс. одноразові МЖ нітрилові 10 шт. М чорні 9581 CD                                             

Рукавички універсальні МЖ Стандарт L 2758                                                                 

Рукавички універсальні МЖ Стандарт M 2727                                                                              

Рукавички універсальні МЖ Стандарт S 2697                                                                

Рукавчики нітрилові МЖ 30 шт. L кор. 2895 CD                                                                            

Серветка МЖ 10 шт. Універсальна 3994 CD                                                                    

Серветка мікрофібра д/екранів і оптики 1 шт. МЖ 4098 CD                                                   

Серветка мікрофібра д/скла та дзеркал 1 шт. МЖ 8820 CD                                                    

Серветка мікрофібра універсальна 1 шт. МЖ 8851 CD                                                             

Серветки вологопоглинаючі 3 шт. МЖ 0047 CD                                                                           

Серветки вологопоглинаючі МЖ 4 шт. Стандарт 3076                                                              

Серветки вологопоглинаючі МЖ 4+1 шт. 1486 CD                                                                      

Серветки вологопоглинаючі МЖ 8 шт. Стандарт 3083                                                              

Серветки губч. 3 шт./уп. 0696                                                                                                

Серветки МЖ універсал. ароматизовані 3 шт. 2089                                                    

Серветки універс. МЖ Експрес-прибирання 30 шт. 2628 CD                                                  

Серветки універс. МЖ Експрес-прибирання 50 шт. 1928 CD                                                  

Серветки універсальні 3 шт. МЖ 0023 CD                                                                       

Серветки універсальні МЖ 4+1 шт. 1387 CD                                                                  

Скребки кухонні МЖ Спецефект нерж. 3 шт. 2666 CD                                               

Скребки кухонні фіброві 5 шт. МЖ 0399 CD                                                                   

Скребок кух. МЖ 1 шт. 0153                                                                                                   

Фольга алюмінієва 10 м МЖ 0115 CD                                                                               

Фольга алюмінієва 20 м МЖ 2201                                                                                       

Фольга алюмінієва 5 м МЖ 6247                                                                                         

Фольга алюмінієва 50 м МЖ 3338 CD                                                                               

Фольга алюмінієва МЖ Жаростійка 8 м 3465 CD                                                                         

Рушники кухонні Zewa 1 шт. Jumbo                                                                                   

Рушники кухонні Zewa 1 шт. Premium Jumbo                                                                

Рушники кухонні Zewa 2 шт. Extra Long                                                                                            

Рушники кухонні Zewa 2 шт. Wisch and Weg Classic                                                    

Рушники кухонні Zewa 2 шт. Wisch and Weg Design                                                   

Рушники кухонні Zewa 2+1 шт. Wisch and Weg Design                                              

Рушники кухонні Zewa 4 шт. Wisch and Weg                                                                  

Серветки Zewa 100 шт. Плюс білі                                                                                        

Серветки в кор. Zewa 60 шт. Deluxe Aroma Collection                                                

Серветки в кор. Zewa 60 шт. Kids Zoo Cube                                                                     

Серветки в кор. Zewa 80 шт. Softis Box                                                                              

Серветки в кор. Zewa 90 шт. Deluxe                                                                                   

Туалетний папір Zewa 12 шт. Deluxe Limited edition                                                   

Туалетний папір Zewa 20 шт. Deluxe білий                                                                     

Туалетний папір Zewa 20 шт. Deluxe Персик                                                                 

Туалетний папір Zewa 20 шт. Deluxe Ромашка білий                                                 

Туалетний папір Zewa 4 шт. Deluxe білий                                                                        

Туалетний папір Zewa 4 шт. Deluxe Персик                                                                    

Туалетний папір Zewa 4 шт. Deluxe Ромашка білий                                                    

Туалетний папір Zewa 4 шт. Exclusive ultra soft                                                                            

Туалетний папір Zewa 4 шт. Natural Soft                                                                          

Туалетний папір Zewa 42 шт. вологий Kids                                                                     

Туалетний папір Zewa 42 шт. вологий Pure moist                                                                        

Туалетний папір Zewa 6 шт. Just 1                                                                                       

Туалетний папір Zewa 8 шт. Deluxe білий                                                                        

Туалетний папір Zewa 8 шт. Deluxe Лаванда білий                                                     

Туалетний папір Zewa 8 шт. Deluxe Персик                                                                    

Туалетний папір Zewa 8 шт. Deluxe Ромашка білий                                                    

Туалетний папір Zewa 8 шт. Exclusive Natural soft                                                                       

Туалетний папір Zewa 8 шт. Exclusive Ultra soft                                                                            

Туалетний папір Zewa 8+2 шт. Deluxe білий                                                                   

Туалетний папір Zewa 80 шт. вологий Baby moist                                                                       

Туалетний папір Zewa 80 шт. вологий Pure moist                                                                        

Хустинки нос. Zewa 10 шт. Deluxe                                                                                       

Хустинки нос. Zewa 10 шт. Deluxe Le                                                                                 

Хустинки нос. Zewa 5х9 шт. Softis Pocket                                                                         

Хустинки нос. Zewa 9х10 шт. Kids                                                                                        

Бальзам-ополіскувач Dove 200 мл Hair Therapy Розкішний об’єм                                      

Бальзам-ополіскувач Dove 200 мл Hair Therapy Сяючий блиск                                            

Бальзам-ополіскувач Dove 200 мл Therapy Живильний догляд                                           

Бальзам-ополіскувач Dove 200 мл Therapy Інтенсив. відновлення                                    

Бальзам-ополіскувач Dove 200 мл Therapy Контроль над втратою волосся                  

Бальзам-ополіскувач Dove 250 мл Едвансд Хеа серіес Легкість кисню                                            

Бальзам-ополіскувач Dove 350 мл Детокс відновлення з куркумою та кокосовою олією      

Бальзам-ополіскувач Dove 350 мл Детокс з матча та рисовим молоком                        

Гель д/душу Dove 225/250 мл Авокадо та календула                                              

Гель д/душу Dove 225/250 мл Кокосова олія та мигдальне молочко                               

Гель д/душу Dove 225/250 мл Лотос та рисова вода                                                 

Гель д/душу Dove 250 мл д/чол. Elements Свіжість мінералів та шавлії                           

Гель д/душу Dove 250 мл д/чол. екстрасвіжість                                                                          

Гель д/душу Dove 250 мл д/чол. чистота, комфорт                                                    

Гель д/душу Dove 250 мл жін. Масло ши та Пряна ваніль                                                      

Гель д/душу Dove 500 мл Зволожуючий догляд Алое вера                                                   

Гель-крем д/душу Dove 225/250 мл Ритуал краси Пробудження                                       

Гель-крем д/душу Dove 250 мл Відновлення з рожевою глиною                                       

Гель-крем д/душу Dove 250 мл Глибоке живлення та зволоження                                   

Гель-крем д/душу Dove 250 мл Очищення з зеленою глиною                                            

Гель-крем д/душу Dove 250 мл Півонія та масло троянди                                                     

Гель-крем д/душу Dove 250 мл Пробудження почуттів                                                           

Гель-крем д/душу Dove 250 мл Ритуал краси Задоволення                                                  

Гель-крем д/душу Dove 250 мл Фісташк. крем та магнолія                                                   

Гель-крем д/душу Dove 500 мл Дотик Свіжості                                                                            

Гель-крем д/душу Dove 500 мл Олія Ши та пряна ваніль                                                        

Гель-крем д/душу Dove 500 мл Ритуал краси Живлення                                                        

Гель-крем д/душу Dove 500 мл Ритуал краси Ревіталізація                                                   

Дезодор Dove 150 мл спрей Original                                                                                  

Дезодор Dove 150 мл спрей Груша та алое вера                                                                        

Дезодор Dove 150 мл спрей д/чол. Elements Свіжість мінералів та шавлії                     

Дезодор Dove 150 мл спрей д/чол. екстра захист та догляд                                                 

Дезодор Dove 150 мл спрей Дотик природи                                                                 

Дезодор Dove 150 мл спрей Дотик свіжості                                                                   

Дезодор Dove 150 мл спрей невидимий                                                                         

Дезодор Dove 150 мл спрей Ніжність пудри                                                                 

Дезодор Dove 150 мл спрей Пробудження почуттів                                                 

Дезодор Dove 150 мл спрей Ритуал краси Відновлення                                                         

Дезодор Dove 150 мл спрей Ритуал краси Живлення                                               

Дезодор Dove 150 мл спрей Ритуал краси Пробудження                                                       

Дезодор Dove 150 мл спрей Ягода асаї і водяна лілія                                               

Дезодор Dove 50 мл рол Original                                                                                         

Дезодор Dove 50 мл рол. Груша та алое вера                                                               

Дезодор Dove 50 мл рол. д/чол. без білих плям екстразахист                                             

Дезодор Dove 50 мл рол. невидимий                                                                              

Дезодор Dove 50 мл рол. Пробудження почуттів                                                                       

Дезодор Dove 50 мл рол. Ритуал краси Відновлення                                                

Дезодор Dove 50 мл рол. Ягода асаї і водяна лілія                                                                    

Засіб CIF 500 мл універсальний Ультра швидкий                                                                        

Засіб CIF Гель 750 мл універсальний Квітковий букет                                               

Засіб CIF Гель 750 мл універсальний Прованська лаванда                                                     

Засіб CIF Гель 750 мл універсальний Свіжість океану                                               

Засіб CIF д/ванної 500 мл                                                                                                        

Засіб CIF д/ванної 500 мл Легкість чистоти                                                                     

Засіб CIF д/кухні 500 мл                                                                                                           

Засіб CIF д/кухні 500 мл Легкість чистоти                                                                        

Засіб CIF д/кухні 750 мл Могутність природи                                                                

Засіб CIF д/миття підлоги 1 л Квіткова свіжість                                                                             

Засіб CIF д/миття підлоги 1 л Лимонна свіжість                                                                           

Засіб CIF Крем 250 мл Актив Фреш                                                                                     

Засіб CIF Крем 250 мл Лимон                                                                                                

Засіб CIF Крем 500 мл Актив Фреш                                                                                     

Засіб CIF Крем 500 мл Зелена свіжість                                                                              

Засіб CIF Крем 500 мл Лимон                                                                                                

Засіб CIF Крем 500 мл Лілова свіжість                                                                               

Засіб CIF Крем 500 мл Рожева свіжість                                                                                             

Засіб CIF Крем 500 мл Ультра Уайт                                                                                     

Засіб CIF Крем 750 мл Актив Лимон                                                                                   

Засіб Domestos 1 л Голд Ультра блиск                                                                              

Засіб Domestos 1 л ЕКО Свіжість лісу                                                                                 

Засіб Domestos 1 л ЕКО Свіжість моря                                                                              

Засіб Domestos 1 л Рожевий шторм                                                                                  

Засіб Domestos 1 л Свіжість Атлантики                                                                                            

Засіб Domestos 1 л Свіжість Лимона                                                                                  

Засіб Domestos 1 л Свіжість Хвої                                                                                          

Засіб Domestos 1 л Ультра білий                                                                                         

Засіб Domestos 1 л Ультра сила (чорний)                                                                        

Засіб Domestos 500 мл Свіжість Атлантики                                                                    

Засіб Domestos 500 мл Свіжість Лимона                                                                                         

Засіб Domestos 500 мл Свіжість Хвої                                                                                  

Засіб Domestos 500 мл Ультра білий                                                                                 

Засіб Domestos 700 мл Арома пауер Свіжість океану                                               

Засіб Domestos 700 мл Арома пауер Свіжість цитрусу                                                             

Засіб Domestos 750 мл Свіжість лайму                                                                                             

Засіб д/інтим. гігієни Dove 250 г Intimo Neutral                                                                           

Засіб д/унітазу Domestos 2х55 г Duo Power Крижана магнолія                                            

Засіб д/унітазу Domestos 2х55 г Duo Power Подвійний аромат Троянда і жасмин                     

Засіб д/унітазу Domestos 2х55 г Duo Power Свіжість лайму                                                   

Засіб д/унітазу Domestos 2х55 г Duo Power Свіжість океану                                                  

Засіб д/унітазу Domestos 3х55 г Тріо Power Свіжість лайму                                                   

Засіб д/унітазу Domestos 3х55 г Тріо Power Свіжість хвої                                                        

Засіб д/унітазу Domestos 55 г Power з хлором Кристальна чистота                                   

Засіб д/унітазу Domestos 55 г Power Квіти мандарина Eco Pack                                           

Засіб д/унітазу Domestos 55 г Power Крижана лавина                                              

Засіб д/унітазу Domestos 55 г Power Крижана магнолія                                                          

Засіб д/унітазу Domestos 55 г Power Лайм та кедр                                                                    

Засіб д/унітазу Domestos 55 г Power Подвійний аромат Лотос і апельсин                     

Засіб д/унітазу Domestos 55 г Power Подвійний аромат Троянда і жасмин                    

Засіб д/унітазу Domestos 55 г Power Свіжість лайму                                                 

Засіб д/унітазу Domestos 55 г Power Свіжість океану                                                

Зуб. паста Signal 50 мл Миттєве відбілювання Голд                                                   

Зуб. паста Signal 75 мл Integral 8 Nature Elements Відбілювання та детокс з Вугіллям              

Зуб. паста Signal 75 мл Integral 8 Nature Elements з Кокосом                                                

Зуб. паста Signal 75 мл Integral 8 Nature Elements Чистота та свіжість                               

Зуб. паста Signal 75 мл Integral 8 Відбілювання                                                                            

Зуб. паста Signal 75 мл Integral 8 Комплексний догляд                                                            

Зуб. паста Signal 75 мл Integral 8 Природна свіжість                                                  

Зуб. паста Signal 75 мл Відбілююча система                                                                  

Зуб. паста Signal 75 мл д/чол. Миттєве відбілювання п/плям на зубах                                            

Зуб. паста Signal 75 мл Екстра свіжість                                                                              

Зуб. паста Signal 75 мл з мікрогранулами                                                                       

Зуб. паста Signal 75 мл Захист від карієсу д/всієї сім’ї                                                

Зуб. паста Signal 75 мл Миттєве відбілювання                                                                             

Зуб. паста Signal 75 мл Миттєве відбілювання та екстра свіжість                                        

Зуб. паста Signal 75 мл Природна Свіжість д/всієї сім’ї                                                             

Зуб. паста Signal 75 мл Щоденне відбілювання д/всієї сім’ї                                                   

Кондиціонер д/волосся Dove 250 мл Advanced hair series Прогресивне відновлення             

Кондиціонер-гель д/волосся Dove 170 мл Devon Живильний догляд                              

Кондиціонер-гель д/волосся Dove 170 мл Devon Інтенсивне відновлення                   

Крем Dove 150 мл Живильний                                                                                             

Крем Dove 75 мл Живильний                                                                                               

Крем д/обличчя Dove 250 мл Живильний догляд                                                                      

Крем д/обличчя Dove 250 мл Зволожуючий догляд                                                 

Крем д/рук Dove 200 мл Основний догляд                                                                    

Крем д/рук Dove 75 г з зеленим чаєм матча та квітами сакури                                           

Крем д/рук Dove 75 г Основний догляд                                                                                          

Крем д/рук Dove 75 мл Догляд і захист антибактеріальний                                                  

Крем д/рук Dove 75 мл з кокосовою олією та мигдальним молочком                                            

Крем д/рук Dove 75 мл з олією авокадо та екстрактом календули                                   

Крем д/рук Dove 75 мл з олією какао і гібіскусом                                                                      

Крем д/тіла Dove 250 мл з вівсяним молочком та медом акації                                         

Крем д/тіла Dove 300 мл Шовковисте живлення                                                                        

Крем-мило Dove 135 г Дотик свіжості                                                                               

Крем-мило Dove 135 г Інжир та пелюстки апельсина                                              

Крем-мило Dove 135 г Кокос. молочко, жасмін                                                                           

Крем-мило Dove 135 г Краса і догляд                                                                               

Крем-мило Dove 90/100 г Відлущуюче                                                                                            

Крем-мило Dove 90/100 г Дорогоцінні олії                                                                    

Крем-мило Dove 90/100 г Інжир та пелюстки апельсина                                                       

Крем-мило Dove 90/100 г Краса та догляд                                                                     

Крем-мило Dove 90/100 г Обійми ніжності                                                                    

Крем-ополіскувач д/волосся Dove 250 мл Едвансд Хеа серіес Бездоганний догляд 

Лосьйон д/тіла Dove 250 мл з вівсяним молочком та медом акації                                   

Лосьйон д/тіла Dove 250 мл з зеленим чаєм матча та квітами сакури                                             

Лосьйон д/тіла Dove 250 мл з кокосовою олією і мигдальним молочком                     

Лосьйон д/тіла Dove 250 мл з олією авокадо і екстрактом календули                                            

Лосьйон д/тіла Dove 250 мл з олією какао і гібіскусом                                                            

Лосьйон д/тіла Dove 250 мл з ягодами годжі і олією камелії                                                

Лосьйон д/тіла Dove 250 мл Обійми Ніжності                                                               

Лосьйон д/тіла Dove 250 мл Сяйво літа                                                                                           

Мило рідке Dove 250 мл                                                                                                         

Мило рідке Dove 250 мл Захист і догляд антибактеріальне                                                  

Мило рідке Dove 250 мл Ніжний Шовк                                                                                            

Мило рідке Dove 500 мл Авокадо та календула                                                                         

Мило рідке Dove 500 мл запаска                                                                                        

Мило рідке Dove 500 мл Кокос                                                                                            

Молочко д/тіла Dove 250 мл Живильне                                                                                          

Освіж. д/унітазу Domestos 2*40 г Атлантік запаска                                                    

Освіж. д/унітазу Domestos 40 г Атлантік                                                                                          

Освіж. д/унітазу Domestos 40 г Атлантік запаска                                                                         

Освіж. д/унітазу Domestos 40 г Лимон запаска                                                                            

Рушник CIF кухонний мікрофібра                                                                                        

Рушник махровий Dove 40х70 см                                                                                        

Шампунь Dove 250 мл Advanced hair series Прогресивне відновлення                                           

Шампунь Dove 250 мл Therapy Живильний догляд                                                   

Шампунь Dove 250 мл Therapy Інтенсив. відновлення                                                            

Шампунь Dove 250 мл Therapy Контроль над втратою волосся                                           

Шампунь Dove 250 мл Едвансд хеа серіес Бездоганний догляд                                          

Шампунь Dove 250 мл Едвансд Хеа серіес Легкість кисню                                                     

Шампунь Dove 400 мл Hair Therapy Живильний Догляд                                                         

Шампунь Dove 400 мл Hair Therapy Інтенсив. Відновлення                                                  

Шампунь Dove 400 мл Hair Therapy Контроль над втрат. волосся                                      

Шампунь Dove 400 мл Hair Therapy Розкішний об’єм                                               

Шампунь Dove 400 мл Hair Therapy Сяючий блиск                                                                    

Шампунь Dove 400 мл MEN Проти випадіння волосся                                                             

Шампунь Dove 400 мл MEN Свіжість ментолу                                                              

Шампунь Dove 400 мл Відновлення з куркумою та кокосовою олією                              

Шампунь Dove 400 мл Детокс з матча та рисовим молоком                                                

Шампунь Dove 600 мл Therapy Інтенсив. відновлення                                                            

Ватн. диски Bella 80 шт. круг.                                                                                                

Ватні диски Bella 100 шт. круг.                                                                              

Ватні диски Bella 120 шт. круг.                                                                              

Ватні пал. Bella 160 шт. пак. на паперовій основі                                                                        

Ватні пал. Bella 200 шт.                                                                                                            

Ватні пал. Bella 200 шт. кор. на паперовій основі                                                                        

Ватні пал. Bella 300 шт. карт. на паперовій основі ЕКО                                                             

Ватні пал. Bella Baby Happy 56+8 шт. дит. з обмежувачем                                                     

Вкладиші д/грудей Bella 30 шт. Мама                                                                              

Пелюшки Bella Happy 60*90/5/12                                                                                        

Підг. Bella Happy 10 шт. юніор                                                                              

Підг. Bella Happy 12 шт. максі                                                                                                

Підг. Bella Happy 13 шт. міді                                                                                                   

Підг. Bella Happy 21 шт. юніор                                                                              

Підг. Bella Happy 27 шт. максі                                                                                                

Підг. Bella Happy 32 шт. міді                                                                                                   

Підг. Bella Happy 38 шт. Міні                                                                                                  

Підг. Bella Happy 42 шт. Старт ньюб.                                                                                  

Підг. Bella Happy 54 шт. Junior Extra                                                                                   

Підг. Bella Happy 58 шт. Junior 5 (12-25 кг)                                                                      

Підг. Bella Happy 62 шт. максі плюс                                                                                    

Підг. Bella Happy 66 шт. Baby Maxi 4 (8-18 кг)                                                                

Підг. Bella Happy 72 шт. Midi 3 (5-9 кг)                                                                              

Прокладки Bella 10 шт. Ideale Normal                                                                               

Прокладки Bella 10 шт. Mamma 0502                                                                                

Прокладки Bella 10 шт. Perfecta Ultra Blue                                                                      

Прокладки Bella 10 шт. Perfecta Ultra Green                                                                  

Прокладки Bella 10 шт. Perfecta Ultra Rose Deo Fresh Extra Soft                                           

Прокладки Bella 10 шт. Perfecta Ultra Violet Deo Fresh Silky Dray                                         

Прокладки Bella 10 шт. Ultra Energy silky drai deo exotic fruits                               

Прокладки Bella 10 шт. Ultra Relax extra soft deo gren tea                                                       

Прокладки Bella 10 шт. Ultra Sensitive extra soft                                                                          

Прокладки Bella 10 шт. Класік Нова drainette максі                                                   

Прокладки Bella 10 шт. Класік Нова Део                                                                                         

Прокладки Bella 10 шт. Нова softiplait максі                                                                  

Прокладки Bella 10 шт. Нова Класік                                                                                   

Прокладки Bella 10 шт. Нормал                                                                                           

Прокладки Bella 20 шт. Норм                                                                                                

Прокладки Bella 2×10 шт. Perfecta Ultra Rose deo fresh                                                            

Прокладки Bella 2×10 шт. Perfecta Ultra Violet deo fresh                                                          

Прокладки Bella 2×10 шт. Perfecta Ultra Blue                                                                 

Прокладки Bella 2×10 шт. Perfecta Ultra Green                                                                             

Прокладки Bella 7 шт. Ideale Ultra Night                                                                                          

Прокладки Bella 7 шт. Perfecta Ultra Night                                                                      

Прокладки Bella 8 шт. Perfecta Ultra Maxi Blue                                                                             

Прокладки Bella 8 шт. Perfecta Ultra Maxi Green                                                                         

Прокладки щоден. Bella 20 шт. Energy exotic fruits dec                                                            

Прокладки щоден. Bella 20 шт. Panty Aroma Fresh                                                                     

Прокладки щоден. Bella 20 шт. Panty Aroma Relax                                                                     

Прокладки щоден. Bella 20 шт. Panty Classic                                                                  

Прокладки щоден. Bella 20 шт. Panty Ideale Large                                                                      

Прокладки щоден. Bella 20 шт. Panty Sensitive Elegance                                                         

Прокладки щоден. Bella 20 шт. Panty Софт                                                                    

Прокладки щоден. Bella 20 шт. relax green tea deo                                                    

Прокладки щоден. Bella 20 шт. Sensitive                                                                         

Прокладки щоден. Bella 28 шт. Panty Ideale Normal                                                   

Прокладки щоден. Bella 36 шт. Panty +                                                                                            

Прокладки щоден. Bella 50+10 шт. Panty Classic                                                                          

Прокладки щоден. Bella 50+10 шт. Panty Софт                                                                             

Серветки в кор. Bella 100+50 шт. унів. №1 Лимон                                                                      

Серветки в кор. Bella 100+50 шт. унів. №1 М’ята                                                                         

Серветки в кор. Bella 100+50 шт. універс. №1                                                               

Серветки в кор. Bella 224 шт. двошар. універс. №1                                                    

Серветки в кор. Bella №1 70 шт. чотиришар. універс.                                               

Серветки в кор. Bella №1 80 шт. Малі троянди                                                                            

Серветки в кор. Bella №1 Mega Pack 100+50 шт. універс. двошарові 0031281                               

Рушник папер. Сніжна Панда 1 шт. 3 шар. Extra Care Jumbo Roll                                         

Рушник папер. Сніжна Панда 1 шт. Big Roll                                                                     

Рушник папер. Сніжна Панда 1 шт. Jumbo Roll                                                                             

Рушник папер. Сніжна Панда 140 шт. 2 шар. листові                                                

Рушник папер. Сніжна Панда 2 шт.                                                                                    

Рушник папер. Сніжна Панда 2 шт. 3 шар. Extra Care                                                

Рушник папер. Сніжна Панда 2 шт. Екстра лонг                                                                           

Рушник папер. Сніжна Панда 4 шт.                                                                                    

Серветки в кор. Сніжна Панда 150 шт. біла косметична                                                         

Серветки вологі Сніжна панда 100 шт. д/немовлят Цілющі трави                                      

Серветки вологі Сніжна панда 72 шт. д/немовлят Алое                                                         

Серветки вологі Сніжна панда 72 шт. д/немовлят Ромашка                                                 

Серветки Сніжна Панда 100 шт. білі                                                                                  

Серветки Сніжна Панда 400 шт. 24х24 білі                                                                     

Серветки Сніжна Панда 50 шт. білі                                                                                     

Туал. папір Сніжна панда 16 шт. Extra care Sens                                                                          

Туал. папір Сніжна панда 16 шт. Арома                                                                                           

Туал. папір Сніжна панда 16 шт. Класік                                                                                            

Туал. папір Сніжна Панда 32 шт. Extra Care Sensitive                                                 

Туал. папір Сніжна Панда 32 шт. Класік                                                                                           

Туал. папір Сніжна панда 4 шт. Extra care Aroma                                                                        

Туал. папір Сніжна панда 4 шт. Extra care Sens                                                                            

Туал. папір Сніжна панда 4 шт. Extra care Superior                                                                     

Туал. папір Сніжна Панда 4 шт. Ultra Care                                                                       

Туал. папір Сніжна Панда 4 шт. Арома                                                                                             

Туал. папір Сніжна Панда 4 шт. Бамбук                                                                                           

Туал. папір Сніжна Панда 4 шт. Класік                                                                              

Туал. папір Сніжна панда 8 шт. Extra care Aroma                                                                        

Туал. папір Сніжна панда 8 шт. Extra care Sens                                                                            

Туал. папір Сніжна панда 8 шт. Extra care Superior                                                                     

Туал. папір Сніжна Панда 8 шт. Арома                                                                                             

Туал. папір Сніжна Панда 8 шт. Класік                                                                              

Напій винний Fiorelli 0,2 л сол. біле Fragolino Bianco 7%                                                          

Сир Джугас Гауда Germanto 45% ваг.                                                                                

Сир Джугас Тильзит Germanto 48% ваг.                                                                                           

Сир Казерай Штрігісталер Камамбер 45% 125 г                                                                           

Сир Ландана Маасдам 45% ваг.                                                                                           

Бринза Казерай Фітакі 500 г                                                                                                   

Сир Казерай Polenghi 125 г Моцарела                                                                              

Сир Казерай Polenghi di Bufala 250 г Моцарела                                                                          

Сир Казерай Альгойський з вершками ваг.                                                                    

Сир Казерай Дор Блю 100 г сегм. (шт.)                                                                                            

Сир Казерай Дор Блю Гранд Нуар 60% чорний ваг.                                                    

Сир Казерай Дор Блю Лейб 55% ваг.                                                                                 

Сир Казерай Дор Блю Лейб ваг. круг.                                                                               

Сир Казерай Дор Блю Роял 55% 100 г                                                                               

Сир Казерай Експорт Брі 125 г                                                                                              

Сир Казерай Експорт Камамбер 125 г                                                                               

Сир Казерай Емменталлер 45% ваг.                                                                                   

Сир Казерай Камбоцола Гурме 60% 125 г                                                                       

Сир Казерай Камбоцола м’який з цвіллю 70% ваг.                                                                     

Сир Казерай Кремдор Гурме 60% 125 г                                                                                           

Сир Казерай Монтаньоло Аффін чорн. 70% ваг.                                                                          

Сир Казерай Монтаньоло з цвіллю 70% ваг.                                                                  

Сир Казерай Шамбі ваг.                                                                                                           

Сир Казерай Штрігісталер Камамбер 45% 125 г                                                                           

Сир Ландана Belle de Holland Гауда Пікантна ваг.                                                                       

Сир Ландана Грін Песто ваг.                                                                                                  

Сир Ландана козячий Італійські трави ваг.                                                                     

Сир Ландана козячий Трюфель ваг.                                                                                   

Сир Ландана Пріма Дона ваг.                                                                                               

Сир Ландана Трюфель ваг.                                                                                                     

Сир Ландана Трюфель з білими грибами ваг.                                                               

Сир Kaserei Брієтте Дульче Де Лече 125 г 60%                                                              

Сир Kaserei Брієтте Смокі 125 г 60%                                                                                   

Сир Джугас Пармезан 180 г 12 міс. витримки                                                               

Сир Джугас Пармезан 250 г                                                                                                   

Сир Джугас Пармезан 40% ваг.                                                                                            

Балик СМК Дарницький зі свинини с/к в/г ваг.                                                                            

Ковб СМК Баликова добра н/к 1 гат. ваг.                                                                        

Ковб СМК Банкетна з м’ясом птиці с/к в/г ваг.                                                                             

Ковб СМК Брауншвейгська с/к в/г в/у ваг.                                                                      

Ковб СМК Віденська з м’ясом птиці с/к в/г в/у ваг.                                                                    

Ковб СМК Золота с/к в/г т/у ваг.                                                                                          

Ковб СМК Італійська з м’ясом птиці 80 г 1 гат. с/к                                                                      

Ковб СМК Ліверна до сніданку 2 гат. ваг.                                                                        

Ковб СМК Лікарська в/г (пузир) ваг.                                                                                  

Ковб СМК Лікарська в/г (фабиос) ваг.                                                                               

Ковб СМК Салямі Венеція з м’ясом птиці с/к в/г в/у ваг.                                                         

Ковб СМК Салямі Венеція із м’яса птиці 80 г в/г с/в                                                   

Ковб СМК Салямі Золота із м’яса птиці 80 г в/г с/к                                                                     

Ковб СМК Салямі коньячна н/к 1 гат. фібран ваг.                                                                        

Ковб СМК Салямі королівська н/к в/г фібран ваг.                                                                       

Ковб СМК Сумська н/к 1 гат. (фабіос) ваг.                                                                       

Ковб СМК Теляча в/г (вектор) ваг.                                                                                      

Ковб СМК Фінська з м’ясом птиці с/к в/г в/у ваг.                                                                        

Ковб СМК Фінська із м’яса птиці 80 г в/г с/к                                                                   

Сардельки СМК Лікарські в/г (черева) ваг.                                                                    

Сосиски СМК Дитячі в/г (черева) ваг.                                                                                

Сосиски СМК з філе 1 гат. ваг.                                                                                               

Сосиски СМК Міні 350 г в/г т/у                                                                                             

Сосиски СМК Шкільні в/г п/а ваг.                                                                                        

Вода Coca-Cola Zero 0,25 л скл.                                                                                            

Вода Coca-Cola Zero 0,33 л з/б Ваніла                                                                               

Вода Coca-Cola Zero 0,5 л Lime                                                                              

Вода Coca-Cola Zero 0,5 л Ваніла                                                                                         

Вода Coca-Cola Zero 1 л Lime                                                                                                 

Вода Coca-Cola Zero 1 л Ваніла                                                                                             

Вода Coca-Cola Zero 1,5 л Lime                                                                              

Вода Кока-Кола 0,25 л скл.                                                                                                     

Вода Кока-Кола 0,33 л з/б                                                                                                      

Вода Кока-Кола 0,330 л з/б Orange                                                                                    

Вода Кока-Кола 0,5 л                                                                                                 

Вода Кока-Кола 0,5 л Orange                                                                                                 

Вода Кока-Кола 1 л                                                                                                                    

Вода Кока-Кола 1 л Orange                                                                                                     

Вода Кока-Кола 1,5 л                                                                                                 

Вода Кока-Кола 2 л                                                                                                                    

Вода Кока-Кола 4х0,33 л з/б мультипак                                                                                          

Вода Кока-Кола Plus 0,25 л з/б Coffee Карамель з екстрактом кави                                  

Вода Кока-Кола Plus 0,25 л з/б Ваніла                                                                              

Вода Кока-Кола Zero 0,25 л з/б Coffee                                                                              

Вода Кока-кола Zero 0,33 л з/б                                                                                             

Вода Кока-кола Zero 0,33 л з/б Лимон                                                                                             

Вода Кока-кола Zero 0,5 л                                                                                                       

Вода Кока-кола Zero 0,5 л Лимон                                                                                       

Вода Кока-Кола Zero 1 л                                                                                                          

Вода Кока-кола Zero 1 л Лимон                                                                                           

Вода Кока-Кола Zero 1,5 л                                                                                                      

Вода Спрайт 0,25 л скл.                                                                                                           

Вода Спрайт 0,33 л з/б                                                                                             

Вода Спрайт 0,5 л                                                                                                                       

Вода Спрайт 0,75 л                                                                                                                     

Вода Спрайт 1 л                                                                                                                           

Вода Спрайт 1,5 л                                                                                                                       

Вода Спрайт 2 л                                                                                                                           

Вода Швепс 0,25 л з/б Bitter Lemon                                                                                   

Вода Швепс 0,25 л з/б Clear Lemonade                                                                                            

Вода Швепс 0,25 л з/б Indian Tonic                                                                                     

Вода Швепс 0,25 л з/б Mojito                                                                                               

Вода Швепс 0,25 л з/б Pina Colada                                                                                      

Вода Швепс 0,25 л з/б Pink Grapefruit                                                                              

Вода Швепс 0,25 л з/б Pomegranate                                                                                 

Вода Швепс 0,25 л з/б Spritz Aperitiv                                                                                 

Вода Швепс 0,25 л скл. Gentle Ginger Імбірь                                                                 

Вода Швепс 0,25 л скл. Premium Tonic Water                                                                

Вода Швепс 0,25 л скл. Гранат                                                                              

Вода Швепс 0,25 л скл. Лимон                                                                              

Вода Швепс 0,25 л скл. Мохіто                                                                                             

Вода Швепс 0,25 л скл. Рожевий Грейпфрут                                                                 

Вода Швепс 0,25 л скл. Тонік                                                                                                 

Вода Швепс 0,33 л з/б Gentle Ginger Імбірь                                                                   

Вода Швепс 0,33 л з/б Lemonade                                                                                       

Вода Швепс 0,33 л з/б Pina Colada                                                                                      

Вода Швепс 0,33 л з/б Premium Tonic                                                                               

Вода Швепс 0,33 л з/б Биттер Лимон                                                                               

Вода Швепс 0,33 л з/б Гранат                                                                                               

Вода Швепс 0,33 л з/б Мохіто                                                                                              

Вода Швепс 0,33 л з/б Пінк Грейпфрут                                                                                            

Вода Швепс 0,33 л з/б Тоник                                                                                                

Вода Швепс 1 л Gentle Ginger Імбірь                                                                                 

Вода Швепс 1 л Lemonade                                                                                                     

Вода Швепс 1 л Pina Colada                                                                                                    

Вода Швепс 1 л Premium Tonic                                                                                             

Вода Швепс 1 л Біттер Лимон                                                                                               

Вода Швепс 1 л Гранат                                                                                                             

Вода Швепс 1 л Мохіто                                                                                                            

Вода Швепс 1 л Пінк Грейпфрут                                                                                          

Вода Швепс 1 л Тонік                                                                                                

Вода Швепс 4х0,33 л з/б                                                                                                         

Горішки Big Bob Арахіс 120/130 г пак. Бекон                                                                 

Горішки Big Bob Арахіс 120/130 г пак. Сир                                                                      

Горішки Big Bob Арахіс 120/130 г пак. Солоний                                                                           

Горішки Big Bob Арахіс 160/170 г пак. Бекон                                                                 

Горішки Big Bob Арахіс 160/170 г пак. Солоний                                                                           

Горішки Big Bob Арахіс 55/60 г в оболонці зі смаком Васабі                                                  

Горішки Big Bob Арахіс 55/60 г в оболонці зі смаком Сиру                                                     

Горішки Big Bob Арахіс 60/70 г пак. Бекон                                                                      

Горішки Big Bob Арахіс 60/70 г пак. Солоний                                                                

Горішки Big Bob Фісташки 90 г Відбірні пак. сол.                                                                         

Насіння гарбузове Сан Санич 140 г пак. сол.                                                                 

Насіння гарбузове Сан Санич 80 г пак.                                                                                             

Насіння соняш. Сан Санич 110/120 г пак.                                                                                        

Насіння соняш. Сан Санич 110/120 г пак. Преміум                                                                    

Насіння соняш. Сан Санич 110/120 г пак. сол.                                                              

Насіння соняш. Сан Санич 110/120 г пак. сол. Преміум                                                           

Насіння соняш. Сан Санич 240/250 г пак.                                                                                        

Насіння соняш. Сан Санич 240/250 г пак. сол.                                                              

Насіння соняш. Сан Санич 75/80 г пак. сол. Преміум                                                

Чіпси Chipster’s 130 г Краб                                                                                                      

Чіпси Chipster’s 130 г Сир                                                                                                        

Чіпси Chipster’s 130 г Сметана із зеленню                                                                      

Балик Алан Дарницький с/к нар. ваг.                                                                                

Балик Алан закопчений на вишневих гілках ваг.                                                                         

Балик Алан закопчений на вишневих гілках нар. ваг.                                               

Балик Алан Касло с/к в/г ваг.                                                                                                

Балик Алан Касло с/к нар. ваг.                                                                              

Балик Алан Марочний в/к ваг.                                                                                             

Балик Алан Марочний к/в нар. ваг.                                                                                   

Бекон Алан Любительский к/з ваг.                                                                                     

Буженина Алан закопчений на вишневих гілках ваг.                                                 

Буженина Алан Столична вар. нар. ваг.                                                                                           

Буженина Алан Столична вар.-запеч. в/г ваг.                                                                

Вуха Алан свинячі 130 г в/к зі смаком бекону                                                              

Вуха Алан свинячі 130 г в/к зі смаком хрону                                                                 

Вуха свинячі Алан в/к ваг.                                                                                                       

Грудинка Алан Банкетна 80 г нар. с/к в/г                                                                        

Грудинка Алан в/к в/г ваг.                                                                                                      

Грудинка Алан Домашня вар. нар. ваг.                                                                                            

Грудинка Алан Домашня вар.-запеч. в/г ваг.                                                                 

Грудинка Алан к/в нар. ваг.                                                                                                   

Грудинка Алан Прованська 120 г нар. с/к в/г                                                                

Грудинка Алан Прованська с/к в/г ваг.                                                                                            

Карбонат Алан Столичний вар. нар. ваг.                                                                          

Карбонат Алан Столичний вар.-запеч. в/г ваг.                                                              

Ковб Алан №36 з сиром Рокфор 170 г с/в в/г                                                                

Ковб Алан Брауншвейгська с/к в/г 80/100 г т/у                                                                           

Ковб Алан Брауншвейгська с/к в/г ваг.                                                                                            

Ковб Алан Дитяча в/г н/о ваг.                                                                                               

Ковб Алан Дрогобицька н/к в/г ваг.                                                                                   

Ковб Алан Єврейська с/в в/г ваг.                                                                                         

Ковб Алан Золотиста с/к 1 гат. ваг.                                                                                     

Ковб Алан Краківська н/к ваг.                                                                                               

Ковб Алан Ліверна Печінкова ваг.                                                                                      

Ковб Алан Лікарська 400 г п/а                                                                                              

Ковб Алан Лікарська в/г н/о (міхур) ваг.                                                                          

Ковб Алан Лікарська в/г н/о (міхур) фас. ваг.                                                                

Ковб Алан Лікарська в/г н/о (синюга) ваг.                                                                      

Ковб Алан Лікарська в/г н/о (синюга) фас. ваг.                                                                            

Ковб Алан Любительська свиняча в/г ваг.                                                                      

Ковб Алан Любительська свиняча в/г фас. ваг.                                                                            

Ковб Алан Молочна н/о ваг.                                                                                                  

Ковб Алан Мраморна в/г вар. фас. ваг.                                                                                            

Ковб Алан Неапольська Філейна с/в в/г 80 г                                                                  

Ковб Алан Неапольська Філейна с/в ваг.                                                                         

Ковб Алан Ностальгія с/в в/г 80 г                                                                                         

Ковб Алан Ностальгія с/в ваг.                                                                                                

Ковб Алан Президентська с/в 80 г нар.                                                                                            

Ковб Алан Престиж 375 г с/в в/г                                                                                          

Ковб Алан Русанівська вар. в/г ваг.                                                                                    

Ковб Алан Салямі Європейська в/к ваг.                                                                                           

Ковб Алан Салямі Італійська в/к ваг.                                                                                 

Ковб Алан Салямі Міланська 80 г с/к                                                                                

Ковб Алан Салямі Міланська с/к в/г ваг.                                                                                         

Ковб Алан Сервелат в/к в/г ваг.                                                                                           

Ковб Алан Сервелат с/к в/г 80/100 г т/у                                                                                          

Ковб Алан Сервелат с/к в/г ДСТУ ваг.                                                                                

Ковб Алан Тірольська в/к ваг.                                                                                               

Ковб Алан Українська в/к в/г ваг.                                                                                        

Ковб Алан Українська с/к в/г 80 г т/у                                                                                 

Ковб Алан Українська с/к в/г ваг.                                                                                        

Ковб Алан Язикова вар. в/г ваг.                                                                                           

Ковб Алан Яловича с/к ваг.                                                                                                    

Ковбаски Алан Баварські 120 г с/к в/г                                                                               

Ковбаски Алан Єгерські з сиром н/к ваг.                                                                         

Ковбаски Алан Мисливські н/к в/г ваг.                                                                                            

Ковбаски Алан Невські н/о в/г ваг.                                                                                     

Крило Алан Куряче в/к ваг.                                                                                                    

Набір Алан Мікс 120 г в/г                                                                                                        

Набір д/солянки Алан 500 г                                                                                                   

Окіст Алан Курячий в/к ваг.                                                                                                    

Пастрома Алан 100 г с/к                                                                                                          

Паштет Алан Печінковий 120 г                                                                                             

Ребро Алан к/в ваг.                                                                                                    

Рулет Алан Домашній курячий в/г ваг.                                                                                             

Рулет Алан з свинячого язика в/к нар. ваг.                                                                     

Рулька Алан Особлива к/в ваг.                                                                                             

Сарделі Алан Ретро з вершками ваг.                                                                                 

Сосиски Алан Вершкові в/г ваг.                                                                                            

Сосиски Алан Віденські н/о в/г 376 г т/у                                                                                         

Сосиски Алан Віденські натурін ваг.                                                                                  

Сосиски Алан Дитячі 330 г п/а                                                                                              

Сосиски Алан Дитячі н/о в/г ваг.                                                                                          

Сосиски Алан Дитячі п/а ваг.                                                                                                 

Сосиски Алан з м’яса кролика з прянощами в/г ваг.                                                  

Сосиски Алан з сиром в/г 350 г т/у                                                                                     

Сосиски Алан Карапуз з вершками в/г 240 г                                                                  

Сосиски Алан Кроха в/г 290 г т/у                                                                                         

Сосиски Алан Малюк ваг.                                                                                                       

Сосиски Алан Молочні 330 г                                                                                                  

Сосиски Алан Молочні ваг.                                                                                                    

Сосиски Алан Молочні н/о в/г ваг.                                                                                     

Сосиски Алан Франкфуртські 320 г                                                                                     

Сосиски Алан Шкільні 350 г                                                                                                   

Сосиски Алан Яловичі 1 гат. 350 г т/у                                                                                

Сосиски Алан Яловичі п/а в/г ваг.                                                                                       

Шийка Алан La Parma 100 г                                                                                                    

Шийка Алан закопчена на вишневих гілках ваг.                                                                          

Шийка Алан Касло с/к нар.ваг.                                                                                            

Шинка Алан Королівська ваг.                                                                                                

Шпик Алан Угорський з червоним перцем ваг.                                                                           

Шпик Алан Український з чорним перцем ваг.                                                                            

Грудинка МХП Українська ваг.                                                                              

Ковб Бащинський Бутербродна вектор 500 г                                                                

Ковб Бащинський Зерниста 500 г н/к 1 гат. ш/о в/у                                                                   

Ковб Бащинський Кабаносі класік 330 г н/к 1 гат.                                                                       

Ковб Бащинський Лікарська 435 г вар. в/г ш/о                                                                            

Ковб Бащинський Молочна 435 г вар. в/г ш/о                                                              

Ковб Бащинський Олів’є Оригінальне 1 гат. вар. 500 г                                                             

Ковб Бащинський Теляча з вершками 500 г Вектор вар. в/г ш/о                                         

Сардельки Бащинский Карапузик в/г вар. ваг.                                                                             

Сардельки Бащинський Бородинські 1 гат. газ. пак. ваг.                                                         

Сардельки Бащинський Філейні 1 гат. газ. пак. ваг.                                                   

Сардельки Бащинський Філейні 1 гат. газ. пак. ваг.                                                   

Сосиски Бащинський Лікарські (без обол.) 1 гат. газ. пак. 300 г                                           

Сосиски Бащинський Міні з курячим філе 1 гат. 350 г                                               

Сосиски Бащинський Міні з курячим філе 1 гат. ваг.                                                  

Сосиски Бащинський Міні з сиром 1 гат. 350 г                                                                             

Сосиски Бащинський Саме ці 420 г в/г                                                                                             

Сосиски Бащинський Ульотні вар. в/г ш/о газ. пак. 900 г                                                        

Сосиски Бащинський Філейні (без обол.) 1 гат. газ. пак. 300 г                               

Сосиски Бащинський Філейні 1 гат. ш/о уп. газ. 420 г                                                

Сосиски Бащинський Філейні з сиром 420 г 1 гат.                                                                      

Сосиски Бащинський Філейні міні 480 г 1 гат.                                                               

Філе куряче Бащинский Апетитне в/к ваг.                                                                      

Актімель Лісові ягоди 100 г кисломол продукт                                                                           

Актімель Мультифрукт 100 г кисломол продукт                                                                         

Актімель Полуниця 100 г кисломол продукт                                                                 

Актімель солодкий 100 г кисломол продукт                                                                 

Біфідойогурт Активіа 2,9% 120 г стак. з лохиною                                                                        

Біфідойогурт Активіа 2,9% 120 г стак. полуничний                                                                    

Біфідойогурт Данон Активіа 1,5% 290 г бут. вишня-чіа                                                             

Біфідойогурт Данон Активіа 1,5% 290 г бут. насіння льону-висівки                                   

Біфідойогурт Данон Активіа 1,5% 290 г бут. полуниця-злаки                                                

Біфідойогурт Данон Активіа 1,5% 800 г бут. Ананас                                                   

Біфідойогурт Данон Активіа 1,5% 800 г бут. Полуниця-суниця                                             

Біфідойогурт Простоквашино д/малят 2,8% 207 г п/п біфілакт                                             

Вершки Простоквашино 10% 200 г                                                                                     

Вершки Простоквашино 15% 200 г                                                                                     

Вершки Простоквашино 20% 200 г                                                                                     

Вершки Простоквашино 33% 0,2 л                                                                                     

Вершки Простоквашино 8% 212 г Ваніль-карамель                                                  

Десерт Алпро соєвий 125 г Шоколадний                                                                        

Десерт Данон Даніссімо 115 г 3,2% стак. Солона карамель                                                  

Десерт Данон Даніссімо 115 г 3,2% стак. Шоколадний трюфель                                        

Десерт Данон Даніссімо 115 г 3,2% стак. Ягідне морозиво                                                    

Десерт Данон Даніссімо 200/230 г 5,5% стак. Чорничний чизкейк                                    

Десерт Данон Даніссімо 200/230 г стак. Тірамісу                                                                        

Десерт сирковий Даніо 2,9% 130 г стак. персиковий                                                

Десерт сирковий Даніо 2,9% 130 г стак. полуничний                                                

Десерт сирковий Даніо 4,4% 130 г стак. з шок. крихтою                                                         

Десерт соєвий Алпро 125 г стак. Ваніль                                                                                           

Йогурт Данон 1,5% 800 г бут. Персик-диня                                                                    

Йогурт Данон 1,5% 800 г бут. Полуниця                                                                                          

Йогурт Данон 1,5% 800 г бут. Чорниця                                                                                             

Йогурт Данон 2% 125 г стак. Вишня-черешня                                                               

Йогурт Данон 2% 125/135 г стак. Манго-персик                                                                         

Йогурт Данон 2% 125/135 г стак. Полуниця-банан                                                                    

Йогурт Данон 2,5% 260 г стак. Ананас-манго                                                                

Йогурт Данон 2,5% 260 г стак. Маракуйя-ківі                                                                

Йогурт Данон 2,5% 260 г стак. Персик-папайя                                                              

Йогурт Данон Активіа 290 г питний                                                                                   

Йогурт Данон Активіа 290 г питний Ананас                                                                    

Йогурт Данон Активіа 290 г питний Полуниця-Суниця                                                            

Йогурт Данон Даніссімо Фантазія 100 г 6,8% з шокол. кульками                                        

Йогурт Данон Даніссімо Фантазія 105 г Желе вишневого смаку                                         

Йогурт Данон Даніссімо Фантазія 99 г 6,8% з солоною карамеллю                                  

Йогурт Данон Живинка мультипак 4х115 г Малина-чорна смородина                                           

Йогурт Данон Живинка мультипак 4х115 г Персик-маракуйя                              

Йогурт Данон Живинка мультипак 4х115 г Полуниця                                               

Йогурт Данон Растішка 115 г Банан                                                                                   

Йогурт Данон Растішка 115 г Персик                                                                                 

Йогурт Данон Растішка 115 г Полуниця                                                                                           

Йогурт Простоквашино д/малят з біфідобактеріями 2,5% 207 г п/п абрикос-банан  

Йогурт Простоквашино д/малят з біфідобактеріями 2,5% 207 г п/п малина-шипшина           

Йогурт Простоквашино д/малят з біфідобактеріями 2,5% 207 г п/п персик-злаки                    

Йогурт Простоквашино д/малят з біфідобактеріями 2,5% 207 г п/п полуниця-банан

Йогурт Растішка 207 г 1,5% Банан                                                                                       

Йогурт Растішка 207 г 1,5% Персик-абрикос                                                                 

Йогурт Растішка 207 г 1,5% Полуниця                                                                               

Кефір Простоквашино 1% 870 г бут.                                                                                  

Кефір Простоквашино 2,5% 870 г бут.                                                                               

Коктейль молочний Данон Данколекція 2,5% 212 г Вершково-ванільний                     

Коктейль молочний Данон Данколекція 2,5% 212 г Какао                                                     

Коктейль молочний Данон Данколекція 2,5% 212 г Полуниця                                            

Молоко Простоквашино 1% 870/900 г бут.                                                                    

Молоко Простоквашино 2,5% 870 г бут.                                                                                          

Молоко Простоквашино 2,5% 870/900 г бут. пряжене                                                            

Напій вівсяний Алпро 1 л д/професіоналів                                                                    

Напій кисломол. Простоквашино 2,8% 750 г бут. пряжений Курага                                   

Напій кисломолоч. Простоквашино 2,8% 750 г бут. пряжений Полуниця                       

Напій Кокосовий Алпро з рисом 1 л оригінальний                                                                    

Напій Кокосовий Альпро 1 л д/професіоналів                                                                             

Напій Кокосово-мигдальний Алпро 1 л                                                                                           

Напій Мигдальний Алпро 1 л б/цукру                                                                              

Напій Мигдальний Алпро 1 л д/професіоналів                                                                           

Напій Соєвий Алпро 0,25 л 20% замінник вершків                                                                     

Напій Соєвий Алпро 0,25 л з кокосовим смаком                                                                         

Напій Соєвий Алпро 1 л Банановий                                                                                   

Напій Соєвий Алпро 1 л д/професіоналів                                                                       

Напій Соєвий Алпро 1 л з ванільним смаком                                                                

Напій Соєвий Алпро 1 л Кальцій                                                                                          

Напій Соєвий Алпро 1 л Кальцій б/цукру                                                                        

Напій соєвий Алпро 1 л Мигдальний                                                                                

Ряжанка Простоквашино 3,2% 750 г бут.                                                                                        

Сир кисломолоч. Простоквашино 5% 305 г                                                                    

Сир кисломолоч. Простоквашино 9% 300 г                                                                    

Сир кисломолоч. Простоквашино н/ж 305 г                                                                  

Сирок Простоквашино д/малят з біфідобактеріями 3% 90 г стак. банан б/цукру                       

Сирок Простоквашино д/малят з біфідобактеріями 3,4% 90 г стак. мультифрукт                      

Сирок Простоквашино д/малят з біфідобактеріями 3,4% 90 г стак. яблуко                   

Сирок Простоквашино д/малят з біфідобактеріями 4% 90 г стак. натуральний б/цукру         

Сметана Веселий пастушок 15% 350/400 г п/е                                                                             

Сметана Веселий пастушок 20/21% 350/400 г п/е                                                                      

Сметана Простоквашино 15% 190/205 г стак.                                                               

Сметана Простоквашино 15% 325/340 г стак.                                                               

Сметана Простоквашино 20% 190/205 г стак.                                                               

Сметана Простоквашино 20% 325/340 г стак.